Home » Muutama ajatus joulusta + tarjous Dermosilille

Muutama ajatus joulusta + tarjous Dermosilille

by Iida Åfeldt

ok3.jpg

ok9.jpg

*kaupallinen yhteistyö // Dermosil 

Tuntuu, että vuosi on mennyt odottaen. Tammikuussa alkoi vauvan odotus. Kevät meni odottaen kesää ja äitiyslomaa. Kesä meni odottaen syksyä ja vauvan syntymää. Vauvan syntymä ei suinkaan lopettanut odotusta! Sitä keksii koko ajan jotakin odotettavaa, nimittäin nyt odottaa kaikkia vauvan ensimmäisiä juhlahetkiä! Vauvan ensimmäinen joulu ja minun ensimmäinen joulu äitinä! Vauva tuskin tajuaa mitään joulusta, mutta luulen koko sukuni hössöttävän nyt entistä enemmän vauvan takia. Lapsi jotenkin muuttaa koko joulun. Usean synkeän sinkkujoulun jälkeen, kaikki hössötys on tervetullutta.

Olen aina pitänyt joulusta, ollut jouluihminen. Olen aina nauttinut siitä, että vuoden pimeimpään aikaan tulee valoa odotuksesta. Odotan sitä yhteistä rauhoittumista ja pysähtymistä perheen äärelle. Parasta on perhe, läheiset ja ruoka. Olen aina pitänyt läheisten muistamisesta, jolloin tapaa sitä haluaa kiittää vuodesta ja kertoa heidän olleen mielessä. Tämä päivänä muistamisessa korostuu vastuullisuus ja ekologisuus. Jokainen haluaa antaa jotain, joka oikeasti tulee käyttöön ja silti ilahduttaa. Aloitin joululahjojen miettimisen, kun tein Dermosilille oman toivelistani heidän tuoteistaan. Kosmetiikka on siitä hyvä lahja, että se usein tulee kulutettua. Dermosil on myös kotimainen yritys, jonka tuotekehittely tapahtuu Suomessa ja tuotteet valmistetaan Suomessa, Pohjoismaissa tai Euroopassa.

Minulla on siis Dermosil -verkkosivuilla oma katalogisivu, johon olen koonnut omat suosikkituotteeni. Pääset katsomaan sivuni tästä

okk16.JPG

ok7.jpg

Omiin suosikkeihini lukeutuu Sensitive -sarja, koska se on hajusteeton ja sarjalla on Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Se sopii siis hyvinkin herkälle iholle, niin vauvoille kuin aikuisillekin. 

Lisäksi uskon moneen lapsiperheeseen tuovan iloa Dermosilin Kids -tuotteet, kylpyvaahto, shamppoo ja hoitoaine. Itse annan kyseiset tuotteet kummilapsilleni ilahduttamaan joulusaunaa. Aikuisille taas sopii Tyyni -lahjapakkaus, jossa on saunanaamio, saunasaippua ja rasva. Listallani on myös joulukuvastosta Kaisa -lahjapakkaus, joka sisältää jalkasuolan ja -rasvan. Itse rakastan laittaa suolaa vatiin, jossa on kuumaa vettä ja pitää jalkojani vadissa saunan lämmössä! Sen muistan jo ihan lapsuudesta, tehtiin niin aina mummolassa saunoessa. 

ok6.jpg

Lisäksi listaltani löytyy meikkituotteita, joita olen käyttänyt jo kauan ennen kuin Dermosilin kanssa aloitin yhteistyön, esimerkiksi aurinkopuuteri ja hohdepuuteri. Joulun uutuustuote, Ella luomiväripaletti, on myös aivan upea! Ystäville lahjaksi lähtee lahjapakkaus, jossa on punainen huulipuna ja kynsilakka, punainen on aina muodissa oleva klassikkoväri ja sopii loppuvuoden juhlalookkiin aivan loistavasti.

Koodilla “iidanmatkassa3” saat Dermosil -verkkokaupasta yli 30e tilaukseen lakritsikäsivoiteen ja -saippuan sekä lahjapakkauksen kaupan päälle. Tarjous on voimassa 30.11.2018 asti. 

-Iida

ok11.jpg

 

kommentoi postausta