Home » Paras vihersmoothie

Paras vihersmoothie

by Iida Åfeldt

DSC_0892.JPG

Vihersmoothiet, ne nyt vain aina maistuvat liian teeveellisiltä. Olen aikaisemmin kirjoittanut aiheesta täällä ja julkaissut smoothiereseptin, mutta se nyt ei ole mitään verrattuna tähän, jonka kohta teille jaan! 

Innostuin nimittäin hetkellisesti aloittamaan aamuni smoothiella. Kaikki tämä into johtuu muutosta, sillä viimein pääsin taas käyttämään rakasta Vitamix -blenderiäni, jota äiti huolinut keittiöönsä asuessani hänen luonaan. 

Ja tämä kuvien vihersmoothie on nyt vain ihan paras. Terveelliseltä se silti maistuu, mutta on pehmeä ja täyteläinen. Paras tähän asti maistamani. Alkuperäisen ohjeen näin Joosua Visurin Instagram -tilillä ja muokkasin sitä vähän. Muokatulla ohjeella on nyt menty monta aamua.

Haluan lisätä vihreitä kasviksia ruokavalioon ja tässä se käy helposti. Vihreät kasvikset tuovat myös virkeyttä, tässä olen käyttänyt spiruliinaa sisältävää viherjauhetta, josta saa myös paljon tärkeitä aineita keholle. Lisäksi kehoni on hyvin hapan toistuvasti ja tunnistan sen tuomat haitat. Vihreät tasapainottaa ja neutralisoi, antaa virtaa ja energiaa!

DSC_0896.JPG

dsc_0900.jpg

Vihersmoothie

1 annos

 

1/2 banaani

1 kiivi

1/2 kurkku

1/2 avokado

2 kourallista tammenlehti salaattia

50g luomu maistamaton hera

1,5 dl vettä

1 rkl viherjauhetta esim.Puhdistamon viherjauhe

 

Kuori ja pilko kiivi. Huuhtele kurkku ja salaatti. Laita kaikki aineet blenderiin ja hurauta tasaiseksi sileäksi smoothieksi. Kaada lasiin tai lusikoi kulhosta!

DSC_0902.JPG

 

kommentoi postausta