Home » Parasta luonnonkosmetiikkaa hinta-laatu -suhteelta!

Parasta luonnonkosmetiikkaa hinta-laatu -suhteelta!

by Iida Åfeldt

CSC_0234.JPG

Vessan kaappini meni ihan uusiksi ja samoin myös käsitykseni edullisesta ja oikeasti hyvästä luonnonkosmetiikasta. Ransakalainen Avril -luonnonkosmetiikkamerkki on oikea budjettilöytö. Ja olen aivan käsittämättömän innoissani, vaikka olen ollut vannoutunut Cattier -merkin käyttäjä mitä tulee kasvojen puhdistukseen, mutta nyt taisi löytyä omiin mieltymyksiini jotain vielä parempaa.

Ensiksi parasta on tietysti se, että tuotteissa ei ole käytetty eläinkokeita ollenkaan, ne on Ecocert -sertifioitu, eli ainakin 95% ainesosista tulee luonnollisesta alkuperästä ja merkillä on isot pakkauskoot muovin vähentämiseksi. Avril haluaa tarjota luonnonkosmetiikkaa, johon kaikilla on varaa. Näiden hinta-laatu -suhde on ihan huipussaan.

Toiseksi parasta on kuitenkin pakkausten ulkonäkö. Usein luonnonkosmetiikkatuotteiden pakkaukset ovat täynnä kaikkea, kukkia, vihreän sävyja ja purkeissa on paljon tekstiä ja erilaisia sertifikaatio merkkejä. Avrilin pakkaukset ihastuttivat yksinkertaisella tyylillä ja ihanalla raikkaudella, värit ovat purkeissa se juttu. Kyllä se tuotteen ulkoasu vain vaikuttaa suuresti ostopäätökseen ja nihin odotuksiin tuotteista.

Kolmanneksi parasta näissä sitten se purkkien sisältö ja sen jättämä tunne iholla. Puhdistusvaahto puhdistaa hellävaraisesti ihon ja vaahdon tuoksu on ihanan raikas, hedelmäinen ja samalla pehmeä. Sarjan misellivesi on mahtavasti isossa purkissa ja todella riittoisaa. Tässäkin tuoksu osuu kohdilleen ja iho tuntuu puhtaalta. Yövoide on pehmentävä ja ihoa yön aikana hoitava voide, joka pehmentää ihon juonteita. Yövoiteesta tulee kesäyö mieleen, kun taas päivävoiteessa tulee mieleen päivänkakkarat ja aurinko. Melko huonosti vain käytän rasvaa aamuisin, erityisesti kun yövoiteen jälkeen iho on jo pehmeä.

Neljänneksi paras asia on ripsiväri. Tämä Avril Volume ripsiväri on pelkkää hehkutusta, ehdottomasti paras luonnonkosmetiikka ripsari, johon olen tähän mennessä törmännyt. Ja olen muuten kokeillut kaikki markkinoilla olevat merkit! Harjan muoto on aivan täydellinen ja pidentää ripsiä huomattavasti. Se sisältää ihania öljyjä, jotka hellii ripsiä. Se on myös helppo pestä pois. Hintaa on tosiaankin alle 15 euroa. Aidosti voin suositella hyvää tuotetta, jos olet aikeissa kääntyä luonnolliseen kosmetiikkaan tai etsit sitä oikeaa luonnonmukaista ripsaria. Itse olen käyttänyt mm. Zuiin, Dr. Hauschkan, Laveran ja Bohon ripsareita ja tämä vie voiton.

CSC_0235.JPG

CSC_0239.JPG

Tuotteita voit ostaa tästä:

Puhdistusvaahto

Misellivesi

Päivävoide

Yövoide

Ripsiväri

 

*Tuotteet saatu Ruohonjuuresta

kommentoi postausta