Home » Parhaat farkut minun pepulleni

Parhaat farkut minun pepulleni

by Iida Åfeldt

Parhaat farkut muodokkaalle

KAUPALLINEN YHSTEISTYÖ VERY NICE

meillä on sama maku

Äiti on mulle valtavan rakas. Me olemme aina olleet todella läheisiä. Meidän välit on vain lähentyneet, kun tulin itse äidiksi. Nyt me jaamme rakkauden myös minun lastani kohtaan. On aivan ihana katsoa miten lapseni muodostaa omaa merkittävää suhdettaan nyt minun äitiini.

Lapsen lisäksi jaamme rakkauden myös pukeutumista kohtaan. Meillä on aika samalainen tyyli!  Kuinka monta kertaa jompi kumpi meistä on sanonut toisen löydöstä “miksi et ostanut minullekin, olisit laittanut kuvaa”. Ihailemme toistemme vaatteita ja löytöjä, usein jompi kumpi sanoo “mistä ostit, annas kun sovitan, minäkin haluan”. Äiti laittaa usein kuvia ostoksistaan, esittelee niitä ja kyselee mielipidettäni. Äidilläni on ihana vaatehuone ja vaateaarteita monien vuosien takaa. On ihanaa voida lainailla äidin vaatteita! Äiti tosin ei ole aina tykännyt, vaan on saattanut kysellä paitansa perään. Hän on joskus syyttänyt vaateen katoamisesta, vaikken olisi edes lainannut sitä, koska kuka muukaan se nyt voisi olla. Tietysti olen vuosien aikana lainannut myös salaa ja lupaa kysymättä. Vienyt vain takaisin kaappiin ja luullut ovelana ettei äiti ole huomannut. Eli aina tämä samanlainen maku ei ole ihan ongelmatonta! Varsinkin, jos kysytään äidiltäni!

Very Nice farkutParhaat farkut

Very Nice farkut minulle ja äidille

Nyt sain äitini kanssa valita Very Nice valikoimasta meille farkut. Very Nice valmistaa maailman parhaita farkkuja tai ainakin Suomen parhaita farkkuja. Kyseessä on vastuulliset ja lähituotetut farkut, jotka suunnitellaan Suomessa suomalaisille naisille. Tilasimme muutamat erilaiset farkut ja sovittelimme niitä sitten ristiin. Lopulta kävi niin, että ihastuimme ihan samoihin malleihin.

Minulla on päällä Alice nilkkamittainen farkkumalli valkoisena. Käyttämäni koko on 33/26 tässä farkkumallissa. Tosi raikas nyt alkavaan kevääseen. Tykästyin malliin todella paljon ja täytyy sanoa, että kuvia katsoessa ajattelin “onpa hyvä peppu”. Farkut istuvat minulle niin hyvin. Taskut ovat juuri oikeassa kohdassa ja tykkään siitä, että vyötärö tulee riittävän korkealle. Nämä farkut tuntuvat ihanilta päällä ja ovat mukavan rennot suoran mallin ansiosta. Farkuissa on käytetty 5 % kierrätyspuuvilla. Niissä on 2% elastaani ja joustavat sopivasti.

Äidilläni on päällä Suzie Zip farkkumalli sinisenä ja koossa 33/28. Itsekin tilasin nämä samat farkut itselleni valkoisten Alice-farkkujen lisäksi samassa koossa. Ne näytti niin hyviltä äitini päällä. Ei tarvitse lainailla äidin farkkuja, kun on itsellä samanlaiset! Suzie on kapea farkkumalli ja tässä Suzie Zip -mallissa on lahkeissa vetskarit yksityiskohtana. Tämäkin malli on ihana raikas kesäfarkku sävynsä ja pituutensa puolesta. Farkut ovat joustavaa stretch-materiaalia, jossa joukossa on 20% kierrätys puuvillaa. Farkuissa on 4% elastaani ja ne joustavat hyvin ja siten sopivat myös monenlaiselle vartalolle.

Very Nice -farkut ovat juuri nyt -30% alennuksessa heidän omassa verkkokaupassaan. Tarjous on voimassa2.4.-.5.4.2021.

Parhaat farkut muodokkaalle

kurvikkaalle vartalolle

Very Nice tekee farkkuja monenlaisille vartalolle, “for every booty” sanoo heidän slogan. Heillä on saatavilla paljon eri malleja, kokoja ja pituuksia. Heidän tarkoituksenaan on tarjota farkut, joissa oikeasti viihtyy ja on mukava olla. Farkkujen tulee olla sopivat käyttäjälleen, eikä käyttäjän farkuille. Siksi malleja on erilaisia. Farkkuja on kurvikkaille, suoralla ja kapealla lahkeella ja korkeaa vyötäröä kaipaavalle. On tilaa reisissä ja latiolla, on klassista mallia ja kapeaa farkkua. Olen käyttänyt Very Nice farkkuja kaksi vuotta ja koen heidän onnistuneen kyllä siinä, heidän farkkunsa on mukavia päällä ja niissä on hyvä olla. Olen aina ollut todella reitevä ja minulla on leveä lantio. Sopivien farkkujen ostaminen on ollut tuskan takana ja olen vain turhautunut sovituskopissa kiskomaan housuja jalkaan. Nykyään tuntuu, että pääsee niin helpolta, kun olen löytänyt itselle toimivat farkut ja voin aina tilata vain saman koon tietäen, että housut istuvat täydellisesti.

suunniteltu Suomessa

Masi Company valmistaa Very Nice -farkut. Se on yksi Suomen suurimpia vaatetusalan yrityksiä. Masi Company on perustettu 1970-luvulla. Se sai tunnetun englantilaisen farkkumerkki Leen lisenssioikeuden vuonna 1974. Yrityksellä oli oikeus myydä ja valmistaa Lee Cooper-farkkuja Suomessa.

Very Nice -farkut valmistetaan Virossa, Masi Companyn tehtaalla Valgassa. Tuotteet suunnitellaan Suomessa. En tiedä onko tämän kotimaisempia farkkuja saatavilla! Masi Company panostaa lähituotantoon. Kotimainen suunnittelu ja lähituotanto varmistaa sen, että  farkut suunnitellaan istuvuudeltaan vastaamaan kuluttajien tarpeita. Lisäksi kuluttajien toiveet voidaan ottaa huomioon ja niihin voidaan reagoida nopeasti. Ihan mahtavaa!

Masi Company pyrkii ympäristöystävälliseen tuotantoon ja toimimaan vastuullisena työnantajana. Heidän toimintansa on läpinäkyvää ja avointa. Siitä voit lukea lisää heidän nettisivuiltaan, tästä. Sen lisäksi, että farkut siis tuntuvat hyvältä päällä ja ovat valmistettu osin kierrätysmateriaaleista, on ne myös lähituotettuja! Kyllähän se tekee farkkujen käytöstä paljon mukavampaa! Iso suositus Very Nice farkuille <3

-Iida

Very NiceVery Nice

kommentoi postausta