Home » Pirteyttä ja hehkua sisältävä smoothie

Pirteyttä ja hehkua sisältävä smoothie

by Iida Åfeldt

DSC_0106.JPG

Alkaako pimenevät illat väsyttämään? Kesän virkeys ja valo on vain muisto, siis taas. Joka vuosi sama juttu. Mennyt kesä ja tuleva syksy näkyy ehkä iholla.  

Lähestyn itse 25 -vuoden ikää, jolloin ihon kollageenin tuotanto hidastuu ja ihon hyvinvointiin tulisi kiinnittää entisestään huomiota. Vireystilakaan ei aina ole paras mahdollinen, huomaa, ettei ehkä ole enää 18-vuotiaan energiatasot. 

Ystäväni oli jokin aika sitten tehnyt minulle smoothieta ja sanoi sen sisältävän mucunaa. En ollut koskaan kuullutkaan ja superfoodeja on nykyään joka lähtöön, että ei vaan pysy perässä. Hän hihkui ja vannoi mucunan nimeen ja sanoi, että sitä minun on hankittava välittömästi, sillä se on niin super tuotetta. 

Nyt olen käyttänyt mucunaa muutaman kuukauden pitäen siitä aina taukoa yhden viikon kuukaudessa. Lyhyesti sanottuna mucuna lisää vastuskykyä, vaikuttaa voimakkaasti naisen hedelmällisyyteen, lisää seksuaalista halukkuutta, sisältää L-dopaa, joka vaikuttaa aivojen toimintaan ja lisää keskittymiskykyä sekä lisää virkeyttä. 

Mucunan lisäksi tässä smoothiessa on käytetty kollageenia. Kollageeni taas lisää ihon hyvinvointia ja vähentää vanhenemisen merkkejä ihossa. Se saa ihon hehkumaan ja pitää ihon kimmoisana. Ja tämä smoothie siis sisältää näitä molempia! Kunnon kauneuspommi!

DSC_0110.JPG

Kauneus-smoothie

1 annos

1,5 jäisen kohmeaa banaania

1 dl pakastemarjoja, tässä: vadelmaa ja karhunmarjaa

0,5 tl vaniljajauhetta

2 rkl kollageenijauhetta

0,5 tl mucunaa

0,5 dl heraproteiinia

0,5 -1 dl kookosmaitoa

 

Ota jaiset marjat ja banaanit hetki ennen smoothien valmistusta huoneen lämpöön. Annostele kaikki aineet blenderiin ja sekoita. Tarvittaessa lisää nestettä, jos smoothiesta tulee kovin paksua. Nauti heti!

-Iida

21277585_10214403385057285_1508265443_o.jpg

 

kommentoi postausta