Home » Pretty Calm Box

Pretty Calm Box

by Iida Åfeldt

DSC_0020.JPG

Calm and Sparkle -verkkokaupan perustaja ja ylläpitäjä, Karima, on aivan ihana tyyppi! Kariman kanssa olen tehnyt yhteistyötä ennenkin ja ilahduin, kun hän otti yhteyttä verkkokaupan uuden tuotteen myötä. Maailmallahan erilaiset tilattavat yllätysboxit ovat jo yleisiä ja pikku hiljaa ne ovat rantautumassa jo Suomeenkin. Calm and Sparkle -verkkokaupasta on mahdollisuus tilata Pretty Calm Box. Boxin tarkoitus on erilainen kuin monien muiden olemassa olevien boxien. Sen on tarkoitus lisätä sinun itsevarmuutta ja uskoa unelmiin. Kaikki boxin tuotteet on sellaisia, jotka auttavat inspiroitumaan ja edistämään omien unelmien tavoittelussa. Boxi ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Sen voi tilata kerran itselleen tai lahjaksi tai vaikka koko vuodeksi. Boxin tilaaja saa myös digitaalisen työkirjan, joka liittyy unelmiin ja hyvinvointiin. 

DSC_0022.JPG

DSC_0023.JPG

Itseäni ihastutti Kariman yhteydenotto. Minusta on upeaa lähteä tekemään unelmistaan totta, kuten hän on tehnyt verkkokauppansa kanssa ja haluaa välittää sanomaa unelmien tärkeydestä. On jotenkin aivan mahtavaa uskaltautua yrittäjäksi ja lähteä kokeilemaan uusia juttuja. Sen vuoksi myös tälläisiä yrityksiä tukee todella mielellään.

Boxi saapui minulle postitse ja avattuani laatikon, oli sisällä vaaleanpunainen silkkipaperi yllätys. Silkkipaperien alta löytyi inspiroiva kortti “Just start”, kyniä, väriteemaan sopivaa suklaata, huulirasva, Spacemask ja aromaterapia öljy. Todella ihania juttuja ja parasta juurikin se, ettei tiennyt mitä odottaa ja boxi oli yllätys. Hieman ehkä hintava kuitenkin tuotteiden määrään. Toisaalta taas hinta on kilpailukykyinen muiden Suomessa markkinoitavien boxien kanssa. 

28939296_10216140559765567_2127705633_o.jpg

Boxissa ollut Spacemask -naamio olikin minulle jo tuttu tuote. Siitä olen kirjoittanut blogiin jo aiemmin ja voit lukea sen tästä. Tykkäsin! Fruu -vegaaniset huulirasvat olivat uusi juttu mulle, mutta ihastuin todella. Siitä jäi huulille ihana hento mattapintainen väri. Aromaterapia öljy oli myös uusi juttu. Se on 100 % luonnollisia eteerisiä öljyjä sisältävä roll on -tuote. Sitä levitetään mm. niskaan, kaulaan tai ranteisiin ja sen tuoksu piristää mieltä. Lisää boxin tuotteista voit lukea täältä.

-Iida

2 kommenttia

Minnea 14.3.2018 - 08:58

Voi vitsi, miten kaunis boxi! Ihana!

Vastaa
Iidaafel 15.3.2018 - 10:39

Eiks vaan! Niin samaa mieltä!

Vastaa

kommentoi postausta