Home » Rinnoista kuultua

Rinnoista kuultua

by Iida Åfeldt

21392921_10214464805432756_936122444_o.png

 

“Noihan on ku kaksi mozzarellaa tai ehkä ne on vielä pienemmät.”

“Sulla on kyllä oudot nännit.”

“Sulla on tosi pienet rinnat.”

“Mun mielestä silarit on aina kaikissa tapauksissa parhaat. Eihän kukaan tykkään luonnollisista rinnoista,

harvoin kellään on sellaset, jotka tuntuis kivoilta.”

“Sä oot sinkku sun rumien rintojen takia.”

“Hei noihan on tosi hyvä! Tykkään muutenkin enemmän pepuista.”

“Sulla on just kauniit rinnat.”

 

Kaikkien näiden kommenttien takana on miehet. Ystävät ovat antaneet ihan huikeaa palautetta rinnoistani pitkin matkan. Kukaan nainen ei koskaan ole sanonut mitään pahaa rinnoistani. Yhtälailla naispuoliset ystäväni ovat nähneet rintani, saunassa, suihkussa, tyttöjen illoissa ja toki on niitä leikkausten jälkeen ihan muutenkin vain esitelty. Usein miehet kuitenkin näkevät rintani hyvin herkässä ja intiimissä tilanteessa, joka saattaa olla muutenkin jännittävä. Ja silloin he sitten keksivät kommentoida rintojani. Se on kyllä todellinen TURN OFF. Kuten mikä tahansa toisen kehoon liittyvä arvostelu. En minäkään kenenkään miehen intiimialueita arvostele, se kun ei hirveästi vaikuta siihen onko seksi hyvää, vaan aivan muut asiat. Myöskään rinnoilla ei ole siinä tekemistä. 

Varmasti jokainen joskus tuntee arvostelua. Minä olen saanut eniten kommentteja rinnoista. Vasta ihan viime aikoina olen saanut positiivistakin kommenttia rinnoista, kun olen kertonut kehityshäiriöstäni. Siltikin kehu on todella vaikea vastaanottaa, koska aihe on itselle vaikea ja arka. Mutta kuten sanottu, varmasti meillä jokaisella on asioista kehossamme, josta tunnemme epävarmuutta ja jonka suhteen olemme kriittisiä.

Onko jokin sun kehossa saanut kommenttia suuntaan tai toiseen?

-Iida

 

21392898_10214464469784365_860111857_o.jpg

fullsizeoutput_7ee.jpeg

 

 

17 kommenttia

Minnea 6.9.2017 - 05:23

Siis apua, sanooko miehet oikeasti tuollaista (ja vielä intiimissä tilanteessa)? Minä olen varmasti elänyt jonkinlaisessa kuplassa, kun en ole negatiivisia kommentteja kehonosistani kuullut :O

Joko mulle on sattunut kohdalle herrasmiehiä, tai sitten ne on kaikki tuumanneet, ettei tuolle kannata sanoa mitään, ettei se pahoita mieltään.

Vastaa
Iidaafel 6.9.2017 - 08:52

Aivan ihanaa, että et ole kuullut! Ilmeisesti herrasmiehiä on vielä <3

Vastaa
Marrito 7.9.2017 - 04:47

Olin tulossa päivittelemään samaa! Toivottavasti kaikki Iidan negatiivikommentoijat ovat saaneet lähtöpassit kotiin! : (

Vastaa
Iidaafel 8.9.2017 - 13:58

Kyllä vaan, yhtäkään noista miehistä en kaipaa, jokainen sai mennä!

Vastaa
Vierailija 8.9.2017 - 13:47

Joo kyllä näin on, tässä Saaran kokemus törkeistä miehistä https://i.ylilauta.org/bj/g35582v6/Saara%20kaupassa.mp3

Vastaa
Roosa M. 6.9.2017 - 05:49

Ihana, että puhut tästä asiasta avoimesti! Tosi tärkeä postaus! <3 Ja kauheita miehiä!!

Vastaa
Iidaafel 6.9.2017 - 08:53

Kiitos Roosa <3

Vastaa
Moi 6.9.2017 - 08:36

Mä kuulin 12-vuotiaasta lähtien ilkeitä kommentteja mun pienistä rinnoista. Sekä tytöt että pojat kiusasivat rinnattomuuteni takia. Ei mulla ollut syömishäiriötä, olin vain niin hoikka. Myös äidilläni on pienet rinnat, ja olen rivien välistä ymmärtänyt että hän häpeää niitä. Mitkään e-pillerit eivät kasvattaneet rintoja, eikä lihominen.
Asia vaivasi minua, koska olen aina ihaillut suuria rintoja. Tunsin olevani vähemmän nainen, vähemmän arvokas ja kropaltani viallinen. Mulla oli pienirintaisena poikaystäviä, eivätkä he koskaan sanoneet mitään pahaa rinnoistani. Käytin tuolloin 70AA kokoisia rintaliivejä. En kehdannut mennä edes rintaliivikaupaan, koska hävetti liikaa! Jopa 13-vuotiaalla serkullani oli isommat kuin minulla.
23-vuotiaana otin silikonit, en ole hetkeäkään katunut, kaikki meni hyvin. Mulle laitettiin Mentorin korkeaprofiiliset implantit 350cc, nyt käytän liivikokoa 70DD/E. En koe että mulla on isot rinnat. Enää en harmittele rintojani, aikaa riittää muihin asioihin.

Vastaa
Iidaafel 6.9.2017 - 08:54

Tosi hienoa, että tunnet olosi nyt hyväksi ja tyytyväinen! Samanlaisia ajatuksia ja tunteita, häpeää, on ollut itsellä kun tuossa kuvasit. 

Vastaa
Olenmitäolen 6.9.2017 - 20:17

Aikoja sitten sain kommenttia siitä, kuinka paljon minussa on löysää.
Muutama vuosi sitten sain painon alas liiallisesta ylipainosta, ja sain kuulla, että rintani ovat kuin patalaput (koska lähteehän sitä rinnoistakin laihtuessa).

Paras oli se, kun seksin jälkeen menin erään kanssa suihkuun, ja hän ojensi minulle sheiverin sanoen”voisit ajaa noi kaikki pois”, lähdin aika nopeasti kipittelemään kotiin, minä kun olen sinut itseni kanssa ja omat mieltymykseni kehoani kohtaan ..

Vastaa
Iidaafel 8.9.2017 - 03:57

Voin niin samaistua tähän. Ihan kamalaa, mutta onneksi selvästi arvostat itseäsi, etkä anna ihmisten kohdella huonosti! 

Siis niin kamala mies! Toi sheivaus juttukin… 

Vastaa
Vierailija 6.9.2017 - 21:41

Ja sitku kommenttia pienimmästäkin “virheestä” saa kuulla sellasilta miehiltä, jotka ei ite oo todellakaan mitään kedon kauneimpia kukkia 😀 niinku pliis. Et vaikka oot vittu Rihanna niin joku kalsarihiippailija tulee sanoo et “ei Rihannaa, sil on liian iso otsa”.

En silti ota asiakseni kommentoida heidän ulkonäköä. Jotenkin jotkut miehet luulee, et sit kun nainen on heidän ns. Oikeutensa ja “tarkoitettu heille”, heillä on oikeus kommentoida sitä kuin tavaraa. Heteroseksis monilla on yleensäkin semmonen kuva, että naisen tarvii olla joku miehen kiihotuksen väline ( – miehen ei samalla tavalla).

Vastaa
Iidaafel 8.9.2017 - 04:00

Haha 🙂 totta! Välillä on sellanen tunne, että nainen on todellakin objekti ja naisen ulkonäöllä on enemmän väliä kuin miehen juurikin tuosta mainitsemastasi syystä!

Vastaa
Vierailija 8.9.2017 - 13:54

Naiset on tehty miellyttämään miestä, se on naisen tarkoitus. Fakta.

Vastaa
Vierailija 7.9.2017 - 21:19

Mulle on vain kerran sattunut niin, että mies on kommentoinut jotain negatiivista mun ulkonäöstä. Se sanoi jossain vaiheessa tapailua, että oon muuten nätti mut mun kulmakarvojen (luonnollinen, voimakas) kaari saa mut näyttämään vähän vihaiselta. Nauroin, ja totesin et enpä pysty luustoni muotoon paljon vaikuttamaan, ja unohdin koko homman. Myöhemmin kesken touhuiluin se kysyi miksi näytän niin vihaiselta. Minä vain koitin keskittyä siihen päällä keikkumiseen ja että saisin sen tuntumaankin jossain. Loppui touhuilut aika nopeasti. Dumppasin pian koko tyypin, siltä alkoi tulla muutakin negatiivista sontaa, ja mua alkoi oikeesti vihastuttaa 😀 Ihme että jaksoin sitä niinkin kauan. Nyt seurustelen maailman mahtavimman miehen kanssa, joka kutsuu mua kauniiksi ja ihanaksi ja seksikkääksi ja vaikka mitä, enkä voi kuvitella, että se kommentoisi negatiivisesti mun roikkuvia paikkoja tai venymisarpia tai kulmien muotoa tai napakarvoja, jotka joskus unohdan nyppiä.

Vastaa
Iidaafel 8.9.2017 - 03:55

Ihana lopputarinalla!! Mahtavaa. Niinhän sen toivoisi olevan, ettei kumppanin tarvitse kommentoida, koska hyväksyy toisen ja välittää! <3

Vastaa
Lilacc 27.4.2020 - 22:38

Jännä juttu, että mä taas en ole kuullut enää aikuisiällä yhtään negatiivisia kommentteja rinnoistani miehiltä, vaan naisilta! Tosin enpä nyt enää näin kolmekymppisenä niiltäkään. Ovat viisastuneet. Yllättävää, että kaikki kommentoijat olivat niitä itseäni huomattavasti pulskempia naisia, joilla kyllä oli kunnon rinnat, mutta ei välttämättä mitenkään erityisen kauniit (roikkuvatkin ehkä nimittäin) tai muutoin mikään ihannekroppa. Että kokonaisuutena olisin luultavasti silti pitänyt itseäni vartalolta paremman näköisenä kuin heitä. Tuntui silti älyttömältä, että heillä on joku “oikeus” kommentoida ohimennen mun vartaloa, mutta mulla ei olisi oikeus huomauttaa heitä vatsamakkaroista. Olen siis hoikka, urheilullinen ja hyvin pienirintainen. Rinnat ovat normaalit, jopa ihan kauniin malliset kun “tarkemmin analysoi”, mutta erittäin pienet. Niiden pienuus on monien kohtalotovereiden tapaan aiheuttanut valtavasti mielipahaa, surua ja huonommuuden tunnetta, ja koulussa laudaksi haukkumista ja perään huutelua, joka jätti arvet. Aikuisiällä tilanne kuitenkin jokseenkin muuttui. Aloin arvostaa kroppaani muilta osa-alueilta, joista löytyy paljon hyvää. Olen kuullut kehuja kropasta ja olen siitä ylpeä. Ymmärsin, että se on paljon enemmän kuin rinnat, ja jokaisella meistä on se kohta, johon ei ole niin tyytyväinen. Ja tosiaankin, miehiltä en ole kuullut kuin pelkkää hyvää, edes rinnoista. Moni on sanonut niitä kauniiksi, käteen sopiviksi, kiinteiksi jne, jopa täydellisiksi. Moni mies ei kaipaa, eikä edes välttämättä pidä isoista rinnoista. Enpä ole koskaan esittänyt isorintaista, jolloin yllätys olisi ollut suurensuuri paidan lähtiessä päältä, vaikka tokikin rintsikoissa on vähän fyllinkiä oltava, että tuntiu mukavammalta. Aihe olisi silti herkkä, jos joku yhä kävisi rintoja haukkumaan. Tunnistan hyvin muiden kokemukset häpeän tunteista. Itse olen itseni hyväksynyt näillä näkymin, enkä koskaan varsinaisesti harkinnut esim. silikoneja, kun ne eivät oikein istu omaan maaailmankatsomukseeni. En toki tuomitse heitä, jotka ovat itseään helpottavan leikkauksen teettäneet. Nykyinen mieheni myös tykkää rinnoistani. Minulla ei ole tarvetta niitä muokata, ja tosiaan yhä useammin näen niissä itsekin hyvää ja kaunista. Imetyksen onnistuminen ongelmitta auttoi myös niiden hyväksynnässä kunnolla. Jos rintani pystyvät ongelmitta täyttämään niille annetun tehtävän, miksi niissä silloin olisi mitään vikaa? Voin aina vedota siihen, jos joku vielä erehtyy haukkumaan… Huom, kyllä, olen lukenut että esimerkiksi sinulla Iida oli asiassa ongelmia, enkä halua kehuskella tai aiheuttaa mielipahaa. Rinnoistani olen kyllä kärsinyt riittävästi, ja siksi tuntuu hyvältä voida olla niistä jossain hyvinkin tärkeässä asiassa ylpeä. Ymmärrät varmaankin. Minun rintani eivät tosiaan ole tubulaariset, joihin liittyy tavallista enemmän imetysongelmia. Pienetkin rinnat kuitenkin usein soveltuvat imetykseen, ja se jos mikä auttaa henkisesti eteenpäin niiden hyväksynnässä, vaikka ne eivät sopisi nykypäivän seksuaali-ihanteisiin.

Vastaa

kommentoi postausta