Home » Rintaliivit

Rintaliivit

by Iida Åfeldt

Olen ostanut rintaliivit. 

CSC_0555.JPG

DSC_0410.JPG

Aluksi ajattelin, etten ostaisi, sillä pian minulla on edessä toinen rasvansiirto, jolloin rintojen koko muuttuu uudelleen. Mikä ajatus! Tottakai haluan nauttia tämän hetkisistä rinnoistani kaarituillesissa rintaliiveissä, joita en ole omistanut. Ihan sama kuinka kauan niitä ehtii pitää. Ja onhan nämä nyt ihanat! Rintani ovat sen verran suuremmat, että niille löytyy sopivia liivejä. Aijon kyllä heittää kaikki vanhat toppit ja kaarituettomat härpäkkeet roskikseen. 

Rintaliivien osto oli kamala kokemus, tuskastuin siitä, että piti riisua edes takaisin, kierrellä, sovitella ja etsiä sitä oikeaa. Lisäksi aloin ärsyyntyä, kun kaikki liivit on samanlaisia. Kaupoissa on rivi tolkulla samanlaisia liivejä, joissa on kaksi samankokoista kuppia, vaikka yhdelläkään naisella ei ole samanlaisia rintoja. Mistä ostatte liivinne? Kaipaisin vinkkejä. Mitän toppauksia en halua, joten H&M on ihan poissuljettu.

DSC_0435.JPG

Rintani ovat jonkin verran suuremmat kuin aiemmin. Muutoksen huomaa. Tosin vasta muutaman kuukauden päästä kokoa voi arvioida.  Leikkauksen jälkeen minua harmitti jonkin verran, sillä omasta mielestäni muutos ei ollut niin suuri kuin olin odottanut. Vatsasta ei ollut lähtenyt rasvaa ja jalasta rasvaa oli viety lähes 300 ml, mutta ei se kyllä yhtään kaventuneelta näyttänyt. Painokaan ei ollut tippunut. Luulin tietenkin, että saan leikkauksessa suuremmat tissit ja pääsen rasvasta eroon, jolloin samalla myös laihdun. No en ole laihtunut, turhaan siis iso vaiva ja kamala kipu. 

Tajusin onneksi itse, miten tyhmältä kuulostan. Arvostelen kriittisesti keskeneräistä projektia. Odotukseni olivat kovat, mutta en ymmärtänyt miten pitkään projektiin olen sitoutunut. Todellinen lopputulos on nähtävillä vuoden kuluttua. Minulla oli ensimmäinen leikkaus, mahdollisesti edessä vielä kaksi. Tämä vie aikaa. Toki implantit olisivat olleet siinä mielessä helpompi vaihtoehto, mutta tämä tuntui omalta ja oli vaihtoehto, johon kirurgi suostui kohdallani. Muuten olisi pitänyt tissit hankkia yksityisellä puolella muin avuin. Tämä sitouttaa pidemmäksi aikaa. Siksi yritän opettaa itselleni kärsivällisyyttä. 

En osaa sanoa millaiset rinnoistani tulee tai minkä kokoiset. Lopputulos on avoin. Nautin kuitenkin tämän hetkisestä tilanteesta, onhan se aiempaa parempi. Hoen mielessäni mummon lausetta lapsuudestani “keskeneräistä työtä ei sovi arvostella”. Pitänee paikkansa. Tubulaarisuus tulee osin aina olemaan osa rintojani. Tälläkin henkellä ne ovat eri kokoiset, vaikka pienempään rintaan laitettiin 30 ml enemmän rasvaa. Nännipihani tulevat aina olemaan suuret verrattaen keskivertoon ja nännini muuttamaan kokoa lämpötilojen mukaan. Nämä eivät leikkauksilla korjaannu, vaikka nännipihoja toivottavasti pienemmetään ensi leikkauksessa. Kesäkuussa minulla on onneksi kirurgin tapaaminen ja saan tietää toisesta leikkauksesta enemmän.

-Iida

CSC_0448.JPG

 

6 kommenttia

Maria1982 4.5.2016 - 17:53

Rintaliivit Changesta! Paras kauppa.

Vastaa
Iidaafel 5.5.2016 - 18:11

Kiva, kiitos vinkistä! Näin oon kuullutkin!

Vastaa
-maarit- 4.5.2016 - 20:34

Itse ostan aika usein Changesta tai Sokokselta. Molemmissa on hyvä valikoima (tai no riippuu et minkä kaupungin Sokoksella käy) ja asiantunteva palvelu, mikä on mun mielestä tärkeintä.

Vastaa
Iidaafel 5.5.2016 - 18:15

Kiitos vinkeistä! Näissä täytyy pyörähtää! Palvelua juurikin kaipaisin!

Vastaa
Vierailija 13.11.2016 - 22:32

Hei Iida!

Ostan rintaliivini Patriciasta. Eivät ole aivan halpoja, mutta laatu ja palvelu priimaa. Changessakin on hyvä palvelu, mutta Patrician laatu ajaa mielestäni selvästi ohi, ja liivit kestävät pidempään hyvinä. 🙂

Kiitos, kun jaat kokemuksiasi rintojen korjauksesta. Itselläni ei ole rintojen kehityshäiriötä, mutta toinen ns. poikkeuksellinen ja erottuva piirre (plastiikkakirurgi varmaan sanoisi “viaksi”) ulkonäössä, joten ymmärrän todella hyvin halusi leikkauttaa rintasi. Toivottavasti opin itsekin joko hyväksymään piirteeni tai saan säästettyä rahaa korjaukseen.

Ihanaa alkanutta talvea! Olet muuten todella kaunis nuori nainen! 🙂

Vastaa
Iidaafel 14.11.2016 - 17:06

Kiitos sinulle ihanasta kommentistasi! Ja erityisesti hyödyllisestä vinkistä! Mielelläni panostan hyviin liiveihin ja palveluun, maksaa sitten itsensä kuitenkin takaisin! 

Ihanaa talvea sinulle ja tsemppiä!

Vastaa

kommentoi postausta