Home » ruokapäiväkirja

ruokapäiväkirja

by Iida Åfeldt

Päätin aloittaa ruokapäiväkirjan, jotta saisin läpi kesäkuun jatkuneen herkkupuoleisen napostelun kuriin. Kesäkuu on mennyt todella huonosti syöden, sillä muutto ja työnhaku Englannista on ollut yllättävän aikaa vievää. Niinpä en ole aina muistanut syödä kunnolla. Lisäksi olen asunut vähän missä sattuu, enkä ole omistanut keittiöni vakiovarustusta. Helpointa on ollut ostaa ruokaa kaupasta. Ihan en voi syödä kuten haluaisin, mutta yritän kuitenkin valita huonoista vaihtoehdoista parhaat. Ihanaa päästä Englantiin, purkaa matkatavarat ja ottaa Vitamix esiin! Hurautan samantien smoothiet pöytään!

Pitäessä ruokapäiväkirjaa, huomaan aina syöväni vähemmän ja panostavani ruokailuun enemmän. Täytynee nyt hetki jatkaa, jotta pääsen sokeri koukusta jälleen! Olin muutaman vuoden ilman valkoista sokeria, mutta nyt olen pyrkinyt pois itseni asettamista rajotteista ja sallinut myös sokeriherkkuja. Tosin en ajatellut sallivani joka päivä, niin kuin nyt on vähän päässyt käymään. Sokeri koukuttaa todella pahasti, pahinta on huono iho, turvotus, väsymys, jatkuvat hiivatulehdukset ja huono olo. Kuhan viikon pystyy olemaan ilman ja pääsee takaisin rytmiin, niin ei ole ongelma!

Tässä eilisen ateriat kuvina!

DSC_1279.JPG

Kahvia kauramaidolla, gluteenitonta kauraleipää ja lohta.

DSC_1241.JPG

Uusia perunoita, papuja, omatekemä tsatsiki-kastike ja kasviksia.

DSC_1246.JPG

Kahvia kauramaidolla ja marjoja.

DSC_1267.JPG

Päivällä keitettyjän uusien perunoiden jämät, tattaria, sieniä, kesäkurpitsaa ja hermeitä.

DSC_1278.JPG

Kaurajugurtti, omenaa ja mansikoita.

-Iida

 

1 kommenttia

Marrito 3.7.2016 - 15:14

Raikkaannäköistä kesäruokaa! Pitäisiköhän sitä itsekin opetella vähän pieniruokaisemmaksi, kai sekin ois jossain määrin tottumiskysymys, kun tällä hetkellä välipalat on suurempia kuin esimerkiksi tuo sun lounas. Eihän siinä muuten mitään, mutta kun kaikki rahat menee eväisiin! 😀

Tsemppiä Englantiin muuttoon. 🙂

Vastaa

kommentoi postausta