Home » Sinkkukinkut podcast esittäytyy!

Sinkkukinkut podcast esittäytyy!

by Iida Åfeldt

l1lD0H1.jpg

Sinkkukinkut esittäytyy! Kyseessä on siis minun ja Katariina Juseliuksen podcast -sarja. Voitte vaan arvata kumpi meistä on himodeittailija ja kumpi ikisinkku, joka kammoksuu treffejä! Tänään ilmestyneessä ensimmäisessä jaksossamme nimittäin puhumme treffeistä ja paljastamme kamalimmat treffimme. Olemme kaksi sinkkua, jotka todellakin ovat kaksi aivan erilaista sinkkua. Elämmä aivan erilaista sinkkuelämää, vaikka aikamoisia kinkkuja olemmekin. Ainut mikä meitä sinkkuudessa yhdistää on se, että olemme molemmat sinkkuja. 

Joten Sinkkukinkut -ohjelmassa kuulet aina sinkkuuteen liittyvistä teemoista, erilaisin näkökulmin. Vastaamme kaikkeen tyypilliseen, mikä usein aiheuttaa sinkuissa ihmetystä, paljastamme unelmien kumppanimme ja annamme paljon vinkkejä deittailuun. 

Ensimmäisen jakson voit kuunnella Soundcloundista, tästä. Uusin jakso kuunneltavissa aina torstaisin. Eka jakso tosin ladattiin jo keskiviikkona, kun piti testata, että se toimii, heh!

Ja seuraa Sinkkukinkkuja myös Instagramissa (siellä ei tosin ole vielä mitään). Ja kannattaahan meitä myös seurata erikseen! Eli katariinajuselius ja iidanmatkassa

Ja mikä parasta, meillä on myös sähköposti. Arvostaisimme kovasti, jos laittaisit palautetta meille. Voit laittaa palautetta osoitteeseen [email protected] tai muualla somessa.

lZawP8l.jpg

Idea tähän lähti puhtaasti Katan ehdotuksesta. Hän ehdotti, että tehtäisi joku video, jossa puhuttaisiin miehistä. Ajattelin, että en todellakaan halua kaksoisleukaani videolle, mutta podcastiin voisin suostua. Ja podcastit ovat ihan hittikamaa viimein Suomessakin ja niitä tulee jatkuvasti ja yhä enemmän myös suomeksi. Jokaisella kun nykyään on oma show, niin pitäähän meilläkin! Mitä muut edellä, sinkkukinkut perässä! Ja voin sanoa, että ite oon ihan koukussa podcasteihin, ne on niin helppoja! Kiva kuunnella puhetta vaikka työmatkoilla. Meidän podcast paranee mitä pidemmälle mennään, sillä ekat jaksot oli vähän harjottelua ja naurattaa, kun olen niin ollakseni ja kuulostan psykologilta! Ja oman puheen kuuntelu muutenkin… no go. Eli, koska en ite voi tätä kuunnella, olis kiva, jos sinä voisit ja antaisit palautetta myös tulevista jaksoista!

Kuuntele ja laita kommenttia,

-Iida

 

Kuvat: Tiia Nyholm

kommentoi postausta