Home » Syksyn vaaleanpunaiset suosikit

Syksyn vaaleanpunaiset suosikit

by Iida Åfeldt

Ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, että vaaleanpunainen on lempivärini! Syksykin tuntuu niin paljon paremmalta, kun pukee vähän vaaleanpunaista päälle. Esittelen teille nyt oman kaappini vaaleanpunaiset suosikit syksyyn.

Löysin viikonloppuna kirppikseltä ihanan marjapuuronpunaisen huivin ja ilahduin valtavasti. Se on nimittäin sävyltään melko lähellä kahtakin pipoani ja sopii hyvin niiden kanssa käytettäväksi.  Viime syksynä ihastuin myssyihin. Ystäväni neuloi minulle yhden myssypipon ja toisen tilasin Iinekseltä, johon törmäsin Instagramissa. Vaaleanpunainen hattaramyssy on Iineksen käsialaa. Vielä kun löytäisin siihen sopivan muhkuhuivin!

Onneksi hattaran vaaleanpunaista pipoa voi hyvin pitää aivan ihanan villapaidan kanssa. Ne ovat aivan täydelliset toisilleen ja sävy osu yhteen.

Glope Hopen vaaleanpunainen pipo on todella kiinnostava, sillä se on valmistettu turvevillasta. Turvevilla on sekoite ylijäämä turvelankaa ja akryylilankaa. Materiaali valmistetaan Suomessa Kultaturpeen ylijäämälangasta.

PIPO Nanso (merinovillaa)

MYSSY Ystävän neuloma (villaa)

PIPO Glope Hope (turvevilla)

MYSSY Iinesdiy (villa)

SORMIKKAAT Kivat (merinovilla)

HUIVI kirppislöytö (villasekoitetta)

VILLAPAITA Nanso (villaa ja mohairia)

2 kommenttia

Anonymous 21.10.2020 - 18:11

Mä neulon myssyjä myös.
Ihan parasta on ostaa jotain fiinimpää lankaa – vaikka silkkivillaa tai alpakkaa – ja neuloa asusteeksi pala luksusta.

Vastaa
iidaafel 23.10.2020 - 10:18

Ihanaa, pitäisi itsekin ruveta!

Vastaa

kommentoi postausta