Home » the mae deli -place to go

the mae deli -place to go

by Iida Åfeldt

CSC_2303.JPG

Vietin viikonlopun Englannissa ja sunnuntaina muutaman tunnin Lontoossa. Ei tarvinnut miettiä miten käytän muutaman tunnin Lontoossa, se meni syöden hyvää ruokaa the mae delissä. The mae deli on Deliciously Ella -blogia pitävän Ella Woodwardin perustama ravintola. The mae deli on ollut avoinna kaksi kuukautta. Tapasin Ellan viime lokakuussa kun hän oli vierailulla Suomessa. Hän kertoi tuolloin, että viimein hän on avaamassa ravintolaa ja take-away deliä. Paikassa vierailu oli yksi vuoden 2016 To do -listallani. Vierailu tapahtui jo heti tammikuussa, aiemmin kuin olin odottanut. ääneen sanotut ja ylös kirjoitetut toiveet toteutuvat joskus ihan omia reittejään.

CSC_2308.JPG

 

CSC_2313.JPG

Kaikki delin ruuat ovat gluteenittomia, maidottomia, kanamunattomia, luomua ja osin raakaa. The mae delissä oli tarjolla kylmiä salaatti vaihtoehtoja ja kuumia ruokia. Näistä sai itselleen koota mieleisen aterian. Lisäksi tarjolla oli tuorepuristettuja mehuja, smoothietä, energiapalloja, browniessejä, pekaanipiirakkaa, chiavanukasta ja aamupalaherkkuja. Kaiken sai myös mukaan. Moni tyytyi ottamaan ruokansa mukaan, sillä istumapaikoille oli noin puolen tunnin jonot. Delissä on kaksi kerrosta mutta ihmisiä vain riitti! Onneksi oli yksin, jolloin mahduin hyvin joukkoon.

CSC_2310.JPG

 

CSC_2315.JPG

Valitsin lautaselleni täysjyväriisiä, bataatteja, parsakaali-fenkoli-lehtikaali -salaattia ja avocadopestoa, joka oli ihan taivaallista.

CSC_2311.JPG

Delissä oli myynnissä Ellan uusin kirja, joka lähti mukaani. Selailin sitä lentomatkalla kotiin ja pian lähtee ensimmäiset ohjeet kokeiluun.

CSC_2305.JPG

Tulin ruuasta kylläiseksi mutta en tiedä koska pääsen uudelleen, joten jälkiruuan syöminen oli ainut järkevä vaihtoehto. Ajattelin kaikkia teitä lukijoita, sillä halusin maistaa mahdollismman montaa asiaa voidakseni kertoa kattavasti kokemuksistani teille. Tekosyy… Tämä raaka peanutpie oli kyllä hyvä Chocalate mylkshaken kanssa! Pakko päästä uudelleen!

 

-Iida

kommentoi postausta