Home » Tortillasta tuli hodari ja samalla uusi lempiherkkuni

Tortillasta tuli hodari ja samalla uusi lempiherkkuni

by Iida Åfeldt

Jos et vielä tiedä mitä tehdä juhannuksena, niin nyt tiedät! Kokeile tortillaa uudella tavalla ja kääräise sisään nakki, perunasalaattia ja mausteita. Oikeasti voin sanoa, että et kadu! Siis olen aivan hurahtanut tähän herkkuun. En ole koskaan ollut perinteisen hodarin ystävä, mutta tämä yhdistelmä toimii. Ja sopii kesään, grillikauteen, viikonloppuun, vieraille nopeaksi tarjottavaksi, sillä tämä on nopeasti tehty.

Minä tein nämä gluteenittomiin tortillalettuihin ja käytin pitkiä gluteenittomia nakkeja. Mutta kaikki käy vehnätortillat tai vegenakit.Vegaanisen tästä saa helposti tekemällä perunasalaatin itse tai ainakin Atrialta löytyy valmis vegaaninen perunasalaattia.

Näitä kannattaa varata reilusti ja tehdä sen verran, kun syöjiä on. Ohje on suuntaa antava.

1 kommenttia

ida ihana 24.6.2019 - 11:49

Oi, miten kiva ja hyvänkuuloinen idea, tätä täytyy kokeilla!:) Meidän yksi tähänastinen lemppari on kalapuikkohampurilaiset esimerkiksi kaurasämpylän välissä 🙂
Kiitos ideasta ja kivaa viikkoa!<3
Ida
http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Vastaa

kommentoi postausta