Home » Vegaaniset aamupala letut

Vegaaniset aamupala letut

by Iida Åfeldt

CSC_0458.JPG

CSC_0454.JPG

CSC_0456.JPG

Vegaaniset letut

(gluteeniton)

3 isoa lettua/6 pientä lettua

 

1 dl tattarijauhoja

1 banaani

1,5 dl kauramaitoa

1 rkl pähkinävoita (käytin mantelivoita)

1 rkl pellavan-/chiansiemeniä

mausteeksi mm. kanelia, inkivääriä, kardemummaa, vaniljaa

paistamiseen kookosöljyä

päälle marjoja, siirappia, banaania, jugurttia…

 

Sekoita kaikki aineet monitoimikoneessa tai seuvasekoitinkin käy! Anna taikinan tekeytyä 5-10 minuuttia. Paista taikinasta lettuja pannulla miedolla lämpötilalla, jotta letut kypsyvät tasaisesti ja ne on helpompi kääntää rikkomatta niitä. Älä yritä tehdä lettuja isossa paistinpannussa, silloin ne on vaikea kääntää ja hajoavat melko varmasti. Syö letut heti haluamiesi lisukkeiden kanssa.

Nämä letut ovat ihan parhaan makuisia ja omia suosikkejani. Voittavat kaikki pannukakut ja letut, joita olen valmistanut. Näitä voi tehdä myös vohveliraudalla!

-Iida

4 kommenttia

Vierailija 4.5.2016 - 02:40

Hyvältä näyttää!

Vastaa
Iidaafel 4.5.2016 - 15:38

Kiitos! Ovat todella herkullisia!

Vastaa
iidis 9.5.2016 - 09:13

Loistavaa, mietinkin juuri miten tehdään vegaanisia lettuja! Kiitos 🙂

Vastaa
Iidaafel 14.5.2016 - 11:25

Mahtavaa! Saman ongelman kanssa kanppaileena voin suositella näitä!

Vastaa

kommentoi postausta