Home » Viikon asut Kiedo kietaisuvyön kanssa

Viikon asut Kiedo kietaisuvyön kanssa

by Iida Åfeldt

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ KIEDO

Kiedo on kotimainen yritys, joka valmistaa tyylikkäitä asustevöitä.  Ensimmäisen oman Kiedo kietaisuvyön otin käyttööni alkuvuodesta. Ihastuin vyön monikäyttöisyyteen! Kaunis kietaisuvyö kiedotaan kahdesti vartalon ympäri ja sidotaan haluamalla tavalla! Vyöllä saa muutettua monen vaatteen tyyliä ja muokattua niitä eri näköiseksi.  Vanha vaate muuttuu aivan uudeksi vyön avulla. Vyö toimii mekkojen, hameiden, neuleiden ja housujen kanssa. Mahdollisuudet on monet! Pidin viime viikon ajan asupäiväkirjaa. Jokaista asua yhdistää Kiedo kietaisuvyö!

Mitä tykkäätte?

Kiedo valmistaa kolmea vyömallia, kapeaa vyötä sekä keskeltä leveää kimonomallista vyötä.Parasta on se, että Kiedo kietaisuvyö käy todella monelle ja moneen tarkoitukseen. Kietaisuvyötä on on saatavilla useampaa pituutta XXS – XXL kokojen välissä. Lisäksi vyön voi tilata haluamillaan mitoilla tilaustyönä!

Kiedo tukee suomalaista työtä Avainlippu-tuotteillaan, mikä on aivan mahtavaa! Kaikki Kiedon vyöt valmistetaan nimittäin lähituotantona Suomessa vastuullisia materiaaleja käyttäen. Minun oma suosikkini Kiedo kapea kietaisuvyö on valmistettu  Forssassa ja se on suomalaista poronnahkaa. Verkkosivuilla on kerrottu tuotteen materiaalien alkuperästä ja tuotteen valmistuspaikat. Jokainen vyö valmistetaan käsityönä ja on oma yksilönsä. Kiedon vyön ostamalla työllistät kuutta pientä suomalaista yritystä!

Kurkkaa Kiedo -verkkokauppaan ja ihastu!MAANATAI

Ja mekkopäivä! Laitoin päälle A-linjaisen mekon. Mekko on kiva sellaisenaan, mutta Kiedo kietaisuvyöllä se korostaa vartaloani paremmin. Ja näyttää ihan eri vaatteelta oikeastaan! Vyö tekee ihmeitä, samasta vaatteesta saa kaksi! Solmin vyötärölle vyön, kauniin konjakin värisen ja korviin laitoin Kiedo Isla korvakorut, jotka on valmistettu vöiden leikkuun ylijäämästä.

TIISTAI

Puin päälle legginssit ja A-linjaisen tunikan. Päivä oli aika viileä, joten puin vielä pitkän villaneuleen ulos mentäessä. Tiistaina menin päiväkotiin sijaistamaan, joten vaatteiden halusin olevan siistit, mutta rennot. Kokeilin Kiedo kietaisuvyötä kahdella tavalla. Kokeilin laittaa vyön yksinkertaisena neuletakin päältä sekä kaksinkertaisena tunikan päältä. Molemmat toimivat asussa, mutta pidin enemmän yksinkertaisesta versioista.

KESKIVIIKKO

Farkut ja Kiedo kapea kietaisuvyö on parasta! Musta vyöni on jo ihanan pehmennyt, kun se on ollut paljon käytössäni. Jos pitäisi valita vain yksi Kiedo vyö, olisi se tämä. Musta on sävynä simppeli ja kaikkeen sopiva. Kapea malli käy hameisiin, mekkoihin, neuleisiin ja farkkujen kanssa. Vyö kannattaa laittaa kaksin kerroin ja pujottaa housujen vyölenkeistä läpi. Vyö on housuissa kiva yksityiskohta! Toivon, että tämä on pitkäikäinen asuste vaatekaapissani!

TORSTAI

Yksi oma lemppariasu on farkut ja valkoinen paita. Torstaina asu sai piristeen pinkistä Kiedo kapea kietaisuvyöstä. Niin ihana yksityiskohta asuun! Tämä pinkki on aivan mahtava ja tykkään siitä tosi paljon. Korvissa vielä pinkit Kiedo nappikorvikset.

PERJANTAI

Omistan vain kaksi hametta. Mikä tavallaan on erikoista, koska mekkoja minulta löytyy monia. Hame on jopa mekkoa monikäyttöisempi. Perjantaina puin hameen päälle ja sidoin siihen  Kiedo kietaisuvyön. Hame on selkeästi itselleni vieraampi vaate ja vyön kanssa se näytti niin kivalta, että täytyy pukea päälle useammin!

LAUANTAI

Viikonloppuna juhlittiin veljeni lapsen ristiäisiä. Minulle tämä pinkki kukkamekko oli selvä valinta yhdessä pinkin Kiedon kapean kietaisuvyön kanssa. Asu oli mielestäni aivan ihana ja se saikin kehuja sukulaisilta. Vyö toi muuten suoraan mekkoon ilmettä ja korosti paremmin vyötäröäni. Lisäksi vyö toimi asun yksityiskohtana, vähän kuin koruna!

12 kommenttia

Hebulbah 5.6.2021 - 02:54

Upeita asuja, upea Sinä!
Sulla on niin sun näköinen tyyli, oot kyllä hyvä asukokonaisuuksien muodostamisessa.

Vastaa
iidaafel 5.6.2021 - 14:15

Hei kiitos tosi paljon❤️

Vastaa
Maikkiliina 5.6.2021 - 11:16

Ihanat asut!!!!

Vastaa
iidaafel 5.6.2021 - 14:17

Kiitos❤️

Vastaa
I.R. 5.6.2021 - 14:32

Ihana tuo keskiviikon paita!!! Saanko udella mistä olet sen löytänyt?

Vastaa
iidaafel 5.6.2021 - 17:04

Kiitos, se on kyllä ihana! Oon ostanut sen kesällä 2017 Lindexiltä😍

Vastaa
minnis 5.6.2021 - 21:57

Moi! Ihana ja iloinen postaus. Kiitos.
Raitamekon kanssa super tuo vyö!
Olet todella raikas ja kaunis kuvassa, jossa pinkit korvikset. Kesäfiilis!

Minna

Vastaa
iidaafel 8.6.2021 - 22:48

Kiitos Minna <3

Vastaa
Tarjuska 5.6.2021 - 22:26

Ihana mekko, mistä ostettu?

Vastaa
iidaafel 8.6.2021 - 22:48

Keltainen mekko on vilasta ja pinkki on Pura Finland!

Vastaa
Mia_ 7.6.2021 - 10:08

Ihanat nuo keskiviikon farkut, saanko kysyä mistä ne on, mikä merkki ja malli?

Vastaa
iidaafel 8.6.2021 - 22:50

Muistaakseni ne on Prismasta joskus! Olen saanut ne äidiltäni, niin en tarkalleen muista!

Vastaa

kommentoi postausta