Home » Yhdeksän suosituinta kuvaa ja postaukset niiden takaa

Yhdeksän suosituinta kuvaa ja postaukset niiden takaa

by Iida Åfeldt

26196951_10215443436177913_1910416792_n.jpg

_DSC0091_small-2.jpg

  1. Viime vuoden tykätyin kuva Instagramissa on taitavan Tiian ottama kuva. Kuva kuvattiin oikeastaan jo syksyllä 2016 toisen rintaleikkaukseni jälkeen. Minä halusin, että näkisin itseni uudessa valossa, sillä keho on aina ollut vaikea hyväksyä ja rintojen kehityshäiriö ei ole auttanut asiaa. En kuitenkaan tätä kuvaa voinut julkaista, kuin vuoden päästä sen ottamisesta. Saatuani kuvan käsiini, näytin siinä mielestäni kamalalta, vatsa tosi makkaraiselta, eli siis suoraan sanottuna näytin niin läskiltä, etten halunnut julkaista kuvaa. Vasta nyt olen nähnyt itseni uudessa valossa, joka oli kuvan ottamisen alkuperäinen tarkoitus. Ja kuva on on niin hieno!

IMG_3099.jpg

  1. Ihana kesäkakku keräsi paljon tykkäyksiä. Kuvan kakkuun liittyi todella paljon tunteita. Olin lupautunut tekemään kakun ystäväni vauvakutsuille. Kutsut oli keskellä viikkoa, illalla. Kakkkupohjan olin tehnyt kutsuja edeltäneenä päivänä ja olin ajatellut täyttää sen työpäivän jälkeen, ennen kutsuille menoa. Muistan päässeeni lähtemään töistä myöhemmin kuin yleensä, fillaroinut kotiin reidet tulessa ja aloittanut kakun valmistamisen. Olin todella myöhässä ja aikaa oli oikeasti joku tunti. En ehtinyt tehdä sellaista täydellistä kakkua, vaan kakusta tuli alaston, naked cake, johon kaikki asiat oli vain rytkästy. Onneksi olin askarrellut siihen hienon viirin koristeeksi. Jouduin kuljettamaan kakun vielä bussissa ja olin tosi stressaantunut. Keittiö oli jäänyt pommiksi, sillä kiireessä olin vain vetänyt tavarat alas kaapista ja sotkut jätin lattialle, kulhot pöydälle. Kakku sai kuitenkin todella paljon kehuja ja ihastusta, jolloin ne kaikki negatiiviset tunteet vaihtuivat illan aikana iloon ja rakkauteen. Kakku on tehty tällä ohjeella.

CSC_0093.JPG

  1. Kuvan mangomousse keräsi ihastusta. Kehitin reseptin keväällä pääsiäisen aikaan ja muistan sen olleen todella hyvää. Ohjeen löydät tästä.

IMG_7830.jpg

  1. Tämä kuva on yksi omista lemppareistani. Minulla oli mielessäni kuva, jonka haluaisin otettavan itsestäni. Taustan piti olla mahdollisimman vaalea ja kädessä ilmapalloja, jotta syntyisi kevyt tunnelma ja voisin vain lähteä pallojen kanssa lentoon. Ja koska vaaleanpunainen on lempivärini, niin kaiken piti olla vaaleanpunaista, utuista ja pastillista. Minulla oli pään sisällä myös kuva mekosta, jonka haluaisin kuvaan. Siinäpä sitten aloin metsästämään oikeaa mekkoa, huh! Tiia sai kuitenkin toteutettua pään sisäisen visioni. Lisää kuvia löydät postauksesta Koska elämä on juuri sitä mitä itse haluat.

IMG_7581.JPG

  1. Blogin toiseksi suosituimmassa postauksessa oli kyseinen kuva. Kyseessä on postaus Kaikki miehet, jotka kävelivät onnensa ohi. Sain tekstistä viimeksi eilen palautetta sähköpostilla, eli se jaksaa aina vain puhututtaa ihmisiä. Se on saanut yli 22 000 lukukertaa. Teksti syntyi vain minun ja inspiroivan veljeni keskustelun jälkeen yhtenä iltana. Juuri sopivasti joku mies oli feidannut minut ja koin suurta tarvetta avautua sinkkuelämästä humoristiseen sävyyn.  Teksti johti iltalehden haastatteluunJa pääsin myös radioon tämän kirjoituksen seurauksena! Edelleen kuitenkin blogin suosituin postaus on Rintojen kehityshäiriö, joka on klikattu auki yli 26 000 kertaa. Kolmantena tulee teksti Jos kuolisin tänään, kuolisin onnellisena. Neljänneksi luetun teksti on Minun ei tarvitse laihduttaa ja viidentenä tulee teksti Älä jää väkivaltaiseen suhteeseen. Siinä ne blogin TOP5 postausta, jotka kannattaa käydä lukemassa. Kaikki todella tärkeitä aiheita ja hyviä tekstejä. Kaksi viimeisintä on tosin jo vuodelta 2016.

DSC_0674.jpg

  1. Tämä kuva johdatti postaukseen Venytysarpia ja selluliittimuhkuroita. Tekstillä halusin osallistua Trendi -lehden ja Lilyn Muhkuramanifestiin. Otin kuvan itse. En uskaltanut julkaista sitä värillisenä. Mustavalkoinen kuva piilottaa pahimmat ihovirheet. Halusin kuitenkin ottaa rohkeita, aitoja ja todellisia kuvia. 

IMG_7777.jpg

  1. Tästä kuvasta ei ole kyllä pahemmin sanottavaa. Muistan ottaneeni sen kesällä. Olin ostanut ananaksen vain sen takia, että saisin kyseisen kuvan toteutettua. Kasasin ananakseen hedelmiä ja istuin sängylle eri asentoihin samaa aikaa kännykällä kuvaten. Olin siis nähnyt kyseisenlaisen kuvan, jonkun supersuositun Instagrammaajan tilillä ja halusin samanlaisen. Somessa esitetään ne elämän upeimmat hetket ja se vääristää ajatusmaailmaa. Kirjoittelin siitä tässä.

Qsasde5.jpg

  1. Ihana Tiia ikuisti minut 25-vuotiaana. Tässä kuvassa minulla ei ollut rintaliivejä, joka tuntui niin rohkealta teolta. Tosiaan, ne eivät oikeen mahtuneet mekon alle. Tai juuri ja juuri mahtuivat, mutta hengittämiseen ei olisi ollut tilaa ja toiseksi ne rintaliivit tekevät niin hirveät selkämakkarat, että jätin suosiolla ne pois. Huikeat ilmapallot olivat synttärein kohokohta. Tosin lähdin juhlista vain kakkonen mukana, joku nuori kaksikymppinen mies tuli iskemään ja rikkoi vitoseni. Lisää synttäreistä täältä.

IMG_2548.JPG

  1. Viimeisenä kuva, jossa olen eniten omaa itseäni. Päässäni on uusi pipo ja syksy on tehnyt tuloaan. Elämä hymyilee. Takana päätös irtisanoutua sinkkuelämästä ja keskittyä omaan hyvinvointiin. Se on tähtäimessä edelleen vuodelle 2018, sillä en ole siinä hirveän hyvin onnistunut.. 

-Iida

kommentoi postausta