Home » Yhdet häät ja monet miehet

Yhdet häät ja monet miehet

by Iida Åfeldt

Yzmjzp4.jpg

Viikonloppuna olin osallisena kauniin parin häissä. Häät on aina todella ihana juhla, on upeaa juhlia kahden ihmisen rakkautta. Näissä kyseisissä häissä se rakkaus vain oli niin suuresti läsnä jokaisessa ja tunnelma oli liikuttava. Teki vain mieli tallettaa se hetki purkkiin ja kaikki siinä tilassa olevat tunteet. 

Häissä kun juhlitaan rakkautta, ovat monet vieraistakin pareja. Sellainen saa sitten sinkun tunteet todella sekaisin. Miksi kaikilla muilla on joku ja minulla ei ketään? Näin vain parillisia ihmisiä, vähän kuin raskaudesta haaveileva näkee vain odottavia äitejä. Ja siinä rakkaushuumassa silmäni kohtasivat yksin olevan miehen. Ja yritin sitten iskeä miestä. Jatkoin vielä seuraavan päivän puolella, kunnes hän sanoi olevansa varattu. Nolotti aivan valtavasti.

Oikeastaan nolotti niin paljon, että päädyin yön pikkutunneilla ladata Tinderin, vaikka olin pysynyt poissa puoli vuotta ja elämäni oli saanut todellisia kohtaamisia. No ehdin nähdä siellä vuorokauden aikana tarpeeksi ja ehdin poistaa sen jo sunnuntai iltaan mennessä.

 

pwBsR0S.jpg

Tinderissä tuli muutama tuttu kasvo vastaan. Sain suurta hupia, kun tunnistin vanhoja matchejäni kahden vuoden takaa. Nauroin itsekseni sitä, että nuo miehet olivat edelleen Tinderissä. Paitsi niin olin minäkin. Se ei sitten naurattanutkaan. Toisaalta olin ollut pitkään poissa, joka ei tee siitä samaa asiaa. Siellä he roikkuivat sitä oikeaa etsien aivan kuten minäkin, muutama kuva oli ehkä vaihtunut.

Tulipa vastaan myös yksi entinen ihastukseni, johon olin ollut hullaantunut aiemmin tänä vuonna. Swaippasin oikealle ihan vain testiksi.

Odottelin saavani matchejä, mutta mitään ryntäystä ei tapahtunut. Sain kaksi matchiä. Toinen oli mies, jota ystävänikin oli tapaillut, joka kävi ilmi vasta keskustellessamme. Juttu jäi siis siihen.

Pettyneenä laitoin ystävälleni viestin ja kerroin sortuneeni Tinderiin. Hän kysyi saarnan jälkeen sen tärkeimmän ”kai oot saanut treffit tälle päivälle?”. En ollut, joten aloin kuumottaa toista matchiäni.

Juttu päättyi siihen, että poistin Tinderin ja laitoin asian yöllisen hairahduksen piikkiin. Häiden syytä koko juttu.

 

-Iida

 

fjsWtnb.jpg

e4MrA3f.jpg

 

 

kommentoi postausta