Home » Yksi itsevarma kumppani, kiitos!

Yksi itsevarma kumppani, kiitos!

by Iida Åfeldt

fullsizeoutput_8f4.jpeg

fullsizeoutput_8f0.jpeg

fullsizeoutput_8f3.jpeg

Itsevarmuus. Itsevarmuus ihastuttaa. Itsevarmuus kääntää katseita. Itsevarmasta huokuu rohkeus olla oma itsensä. Listaamme yhdeksi unelmakumppanin pirteeksi itsevarmuuden. Haluamme itsevarman miehen tai itsevarman naisen.  Minä löydän itseni usein ihastumasta itsevarmaan ihmiseen ja ajattelevani “wau”.

Tuntuukin, että sinkkumarkkinoilla juurikin itsevarmuus on kovaa valuuttaa. Itsevarmassa henkilössä on sitä jotain, tiettyä karismaa. Hänessä on seksuaalista vetovoimaa. Hän ei välitä mitä muut ajattelee, hän on rohkea. Hän hymyilee ja katsoo suoraan silmiin. Hänellä on hyvä olla siinä hetkessä itsensä kanssa, hän ei vertaile itseään muihin. Hän tietää mitä sanoo, eikä ole huolissaan siitä, että sanoisi jotain tyhmää. Hänen kanssaan et koe alemmuudentunnetta, sillä hän on sinusta aidosti kiinnostunut. Hänestä tulee hyvää oloa myös ympärille. Kukapa ei sellaiseen ihmiseen ihastuisi. 

 Itsevarmuus on tunnetila, mutta liian usein annamme valtaa epävarmuudelle. 

Aamulla saattaa herätä itsevarmana ja luottavaisena päivään. Illalle on sovittu treffit. Päivän aikana töissä tulee ongelmia, tunnet epävarmuutta itsestäsi ja ammattitaidostasi. Treffikumppani laittaa viestiä, että aikataulut venyy ja hän ei voikkaan viedä sinua syömään, mutta huomenna hän voi tulla luoksesi hengaamaan ja katsomaan leffaa. Itsevarmuus katoaa ja epävarmuus astuu tilalle. Miten vaikeaa tuo tunnetila onkaan pitää ja miten paljon valtaa epävarmuudelle antaa! Päässä alkaa juosta kaikenlaiset ajatukset, jotka ruokkivat epävarmuutta.

Epävarmuutta on myös suhteissa. Ystäväni kertoi ihastuneensa kumppanissa juurikin itsevarmuuteen, mutta suhteen edetessä kumppanin itsevarmuus tuntuu kadonneen. Tilalla on epävarmuus, onko toiselle riittävä, onko toinen siinä vierellä ja rakastaako se todella. Alkuun on monesti helppoa esittää itsevarmaa ja varmasti pyrimme siihen, koska tiedämme sen vetoavan toiseen ihmiseen. Meillä on myös käsityksiä itsevarmasta ihmisestä, mutta paidan merkki ei kerro itsevarmuudesta mitään.

Jos todella haluat itsevarman kumppanin, kiinnitä huomioita seuraaviin asioihin treffeillä

 • toisen kanssa on helppo olla, helppo jutella
 • hän on kiinnostonut kuulemaan millainen olet, mitä ajattelet
 • olet hänelle tasavertainen
 • hän osaa myös kuunnella, ei siis puhu vain itsestään
 • hän uskaltaa mokata ja myöntää virheensä
 • hän ei miellytä muita ja osaa sanoa ei
 • hän ei selittele virheitään, häviötään tai myöstymistä tähän tapaan “Bussilla kesti ja sit piti vielä käydä kaupan kautta”, vaan hän sanoo “anteeksi, olin myöhässä” ja se siitä

Näillä voit itse lisätä omaa itsevarmuuttasi treffeillä

 • pidä huolta hyvästä ryhdistä
 • pukeudu vaatteisiin, joissa tunnet itsesi upeaksi
 • pukeudu treffipaikan ja tilanteen mukaan, jotta et tunne itseasi ali- tai ylipukeutuneeksi
 • ehdota treffejä paikkaan, jossa sinun ei tarvi jännittää
 • osaaminen lisää itsevarmuutta, jos olet hyvä pelaamaan biljardia, lähde treffeille pelaamaan (itsevarma osaa myös hävitä ilman selittelyjä)

 

-Iida

fullsizeoutput_8f9.jpeg

 

8 kommenttia

Mati 21.10.2017 - 13:27

Tsemppiä ja kaikkea hyvää jatkoon!

Vastaa
Iidaafel 21.10.2017 - 13:55

Kiitos paljon!

Vastaa
Raffaello 22.10.2017 - 03:16

Se on nykymaailmassa parempi katsella lattiiaa tai seiniä, muuten saa ahdistelusyytteen “iljettävästtä himokatseesta”
Naiset nyt vaan sahaavat omaa oksaansa.

Vastaa
Vesa Paloniemi 22.10.2017 - 05:58

Heipä hei, täällä 40 mies, lueskelin juttua tuosta radiohiljaisuudesta ja itsesyytöksistä niin ainakin minun kohdallani olen painiskellut samojen asioiden parissa jo pitkään, miksi liian kiltti ihminen ei kelpaa kenellekään?? Harmillista.

Vastaa
Joonas 22.10.2017 - 13:04

Kyllä se vähän niin nykyään on että ei liian kiltit miehet kelpaa naisille. Mun kohdalle ei ainakaan sellaista naista ole osunut. Minulla usein ongelmaksi nyt aikuisiällä on tullut se kun en käytä alkoholia ollenkaan, tai lähinnnä se kun haluan että se minun kumppanini ei myöskään juo ollenkaan tai edes mahdollisimman vähän. Ensin ovat kauhean innoissaan kun ovat löytäneet miehen joka ei juo yhtään mutta se into kyllä laantuu aika nopeasti. Mutta minä olen jo luovuttanut en ole enää vähään aikaan odottanutkaan että ketään löytäisin. Iida toivottavasti löytää vielä kumppanin itselleen. Hyvää syksyn jatkoa.

Vastaa
arska 22.10.2017 - 15:30

Tsemiä Iida! sulla on hyvät aikeet ja elät terveellistä elämää niin ihmettelen miksi ei ole kunnon miestä löytänyt. Itsekkin olen kumppanit aina löytänyt sattumalta kun ei ole enään etsinyt tosissaan. Kyllä se kohtalo tuo sen oikean prinssin vielä sulle ootappa vaan ja nauti elämästä:) kaikkea hyvää sulle!

Vastaa
j86 22.10.2017 - 23:43

Törmäsin lehdessä uutiseen taas jälleen kerran ja ihmettelen miten se voi olla mahdollista, että katoavat, kuin pieru taivaan tuuliin? Mitä kautta olet tutustunut alun perin näihin ihmisiin? Itse en kyllä koskaan noin pystyisi tekemään, mutta olenkin liian kiltti ja sen takia en taida olla kovin haluttua tavaraa naisten keskuudessa.

Vastaa
AaHoo 29.10.2017 - 07:01

Ihanat naurukuvat <3

Vastaa

kommentoi postausta