Home » Yksinkertaisen hyvät BE-KIND -patukat

Yksinkertaisen hyvät BE-KIND -patukat

by Iida Åfeldt

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ BE-KIND

Aika tarkalleen kuukausi sitten sain pahvilaatikollisen BE-KIND -patukoita. Tällä hetkellä niistä on jäljellä vain kaksi.

Pilkoin patukoita kulhoon, kun ystäviä oli tulossa kylään. He kyselivät mikä tuote on kysessä, kun oli niin hyvää. Napostelimme huomaamatta aika monta patukkaa. Tarjosin pikkuveljelle jälkiruoaksi lounaan jälkeen ja hän söi heti kaksi. Laitoin hoitolaukkuun muutaman, jos nälkä yllättäisi menossa ja ruokaväli tulisi liian pitkäksi. Otin aamupalaksi kiireisenä aamuna, kun muuten olisi jäänyt syömättä. Söin kahvin kanssa iltapäivällä nauttien. Ja sinne ne sitten menivät.

BE-KIND -patukat ovat saapuneet Suomen markkinoille. BE-KIND missio on se, että jokainen pystyy näkemään ja lausumaan ainesosat. Patukat ovat läpinäkyvissä pakkauksissa ja sisältävät aitoja ainesosia.

Välipalapatukat on tehty kokonaisista pähkinöistä ja hedelmistä. Patukat ovat valmistettu ravintotiiviistä, yksinkertaisista ja terveellisistä raaka-aineista, pääosin pähkinöistä, jotka ovat ravintorikkaita ja kuitupitoisia. Ne ovat gluteenittomia eivätkä sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

BE-KIND -patukoita saa R-kioskeista, S-ryhmän kaupoista ja K-kaupoista.

Minä tykkään sattumista. Patukat, joissa on pureskeltavaa mutta myös makua, ovat minun juttuni. Kokonaisten pähkinöiden vuoksi näissä patukoissa on hyvä suutuntuma minun makuuni. Patukoista löytyy tosi monia makuvaihtoehtoja. Omat suosikkini ovat suolaisen ja makean yhdistelmiä.

Kinuskimanteli & merisuola

Hunajapaahdetutpähkinät & merisuola

Vaahterasiirappinen pekaanipähkinä & merisuola

Tummasuklaa-pähkinä & merisuola

Merisuola vaan toimii niin hyvin makean kanssa. Yhdeksästä patukasta suosikkejani olivat kaikki merisuolaa sisältävät. Hedelmäiset ja makeat patukat eivät maistuneet samalla tavalla, esim Manteli & kookos. Jokainen voi kuvitella paahdetut pähkinät, suklaan, kinuskin, hunajan tai vaahterasiirapin merisuolalla! Kaltaiselleni herkkusuulle todellakin toimii!

Omalla kohdallani myös helpot ja nopeat mukaan otettavat välipalat ovat tarpeen. Liian usein huomaan ruokavälien pitkittyneen tai aamulla olevan niin kiire lapsen kanssa, etten ehdi kunnolla syömään aamupalaa. Arki on hektistä ja suunnitelmat muuttuvat lennosta. Aina ei ole ehtinyt tehdä eväitä ja välipaloja valmiiksi, jolloin kädenulottuvilla pitäisi olla jotain mukaan otettavaa nopeasti. Mieluusti mukaan ottaa kaapista jotain, sillä syöminen on parempi kuin syömättömyys, jolloin nälkä kasvaa liikaa ja se vaikuttaa ja mielialaan ja fyysiseen toimintakykyyn. Lapsen kanssa pitää jaksaa touhuilla.

Voit lukea patukoista lisää tästä!

-Iida

7 kommenttia

Anonymous 11.11.2019 - 22:41

Näissä kaupallisissa yhteistöissä olisi kiva, jos mainittaisi myös tuotteen hinta (tai edes suunnilleen jos hinta vaihtelee).

Vastaa
iidaafel 11.11.2019 - 23:36

Kiitos, totta! Toki hinta usein vaihtelee myyntipaikan mukaan. Nämä patukat on noin 1,80€

Vastaa
Minkkuli 12.11.2019 - 22:39

Nam!

Muistan joskus lukeneeni, kun kerroit että kaupalliset yhteistyöt eivät ole se vahvuutesi. Näin tämän postauksen ehdotuksissa ja klikkasin heti koska tunsin vähän sellaista myötäelävää ylpeyttä – wau, nyt siellä on kaupallinen yhteistyö! Mahtavaa!

Ja lopputuloksena mielikuvani patukoista muuttui heti. En ole niihin sen kummemmin kiinnittänyt kaupassa huomiota. Nyt kyllä nappaan sellaisen seuraavaksi kun tarvitsen välipalapatukan – just sellaisia juttuja mitä patukasta kaipaan 🙂

Vastaa
iidaafel 19.11.2019 - 23:27

Hei kiitos todella paljon!

Vastaa
Nemo123 13.11.2019 - 13:34

Patukat on varmasti maukkaita, mutta energiasisältö on suklaan luokkaa ja pötköstä on about puolet rasvaa. Eli kokolailla samat ongelmat kuin pähkinöissä yleensäkin…

Terveellisempi snäksivaihtoehto olisi vaikka vähän niukemmin pähkinöitä ihan pähkinöinä ja joku hedelmä/vihannes. Itsellä ainakin tulee muutenkin syötyä liian vähän tuoretta ja liikaa kaikkea herkkua muutenkin, niin välipalapatukoiden lisääminen joukkoon ei tunnu kovin kestävältä ratkaisulta…

Vastaa
iidaafel 19.11.2019 - 23:28

Toki olet ihan oikeassa, itse ehkä miellän patukan ns. herkkuna, en eväänä, jota syödä päivittäin tai aina kun tulee nälkä.

Vastaa
KCal 19.3.2021 - 07:36

Jutusta on jo aikaa, mutta sellainen lisämaininta tuotteisiin liittyen, että energiamäärä painoyksikköä kohti on korkeimpia mitä millään patukoilla. Sen vuoksi patukaksi hyvä valinta esim. vaeltajille yms. pidempää suoritusta tekeville, jotka haluavat viilata kantamuksistaan viimeisimmätkin grammat pois.

Maksamaton “mainos”, minulla ei ole yhteyksiä ao. yritykseen. Päädyin tänne sivulle etsiessäni netistä myyntipaikkoja, ilmeisesti merkki on BE-KIND tai KIND, riippuen missä päin maailmaa liikutaan.

Vastaa

kommentoi postausta