Home » 3x kosmetiikkalöydös

3x kosmetiikkalöydös

by Iida Åfeldt

DSC_0248.JPG

DSC_0249.JPG

1. Lily Lolo ripsiväri

Ehdottomasti aivan loistava vegaaninen ripsiväri! Tämä tuli tänä syksynä vastaan ja ihastutti aivan. Olen aiemmin hehkuttanut Avrilin ripsiväriä ja se on edelleen mielestäni paras ekologinen ja vegaaninen ripsiväri, mutta se on todella vaikea pestä pois. Lily Lolon ripsiväri taas lähtee vedellä ja on näin sopivampi arkiseen meikkiin. Sillä illalla eniten inhoan meikkien pesua ja tällä se nopeutuu huomattavasti. Lily Lolon ripsari erottelee ripset kauniisti, luo pituutta ja tuuheutta. Kahdella kerroksella saa mielestäni näyttävät ripset. Täältä ostin omani, hintaa on alle 20 euroa. 

DSC_0255.JPG

DSC_0256.JPG

2. Boho kynsilakat

Bohon kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. En oikein jaksa kynsistä välittää ja lakan laittaminen ärsyttää, koska onnistun aina pilaamaan lakkauksen kuivumisen aikana. Sain kuitenkin Bohon kynsilakkoja ja niiden nopea kuivuminen yllätti täysin. En uskonut ekologisen ja vegaanisen lakan tehoon juuri ollenkaan.  Kahdella kerroksella saa todella kauniin lakkauksen ja kiiltävän sellaisen. Ja näitä lakkoja on useassa sävyssä. Jokaisessa sävyssä lukee montako prosenttia kasviraaka-aineita niissä on käytetty, sillä määrä vaihtelee sävyittäin. Lakat ovat ns. 8free -lakkoja eli vapaita kaikista allergiaa aiheuttavista aineista, mm. tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi ja hartsi. Hintaa yhdellä purkilla on noin. 7 euroa.

DSC_0257.JPG

DSC_0260.JPG

3. Zuii voidemainen huuli- ja poskipuna

Ihanissa timanttia muistuttavissa purkeissa on huulille että poskille sopiva puna! Tuotetta on todella helppo levittää sen voidemaisuuden takia. Näihin olen todella ihastunut. Tuote on todella pitkäkestoinen ja helppo käyttää, sillä sitä voi levittää ihan sormellakin. Voidemaisia huuli- ja poskipunia löytyy kuudessa eri sävyssä. Ne ovat hieman hintavia, kuten kaikki Zuiin tuotteet. Mutta Zuii on parasta ja laadukkainta tietämääni luonnonkosmetiikkaa ja tuotteen väripigmentti takaa sen, että vähäinenkin määrä riittää pitkäksi aikaa. Lisää voit lukea täältä.

-Iida

kommentoi postausta