Home » Herkkuviikko

Herkkuviikko

by Iida Åfeldt

IMG_4910.PNG

Takana on kyllä kamala syöpöttely viikko. Olen kyllä liikkunut vain ja ainoastaan syödäkseni. Mistään tavoitteista ja kehityksestä ei voi puhua ja tätä menoa kehitystä ei ole edes näkyvissä.

 Kaikki alkoi maanantaista. Tein omena muffinsseja ja söin niitä. Samaa tein tiistaina, söin muffinsseja. Keskiviikkona oli iltapäivällä ihan kamala nälkä ja joku oli jättänyt ruokapöydälle suklaalevyn. Sen syötyäni ei sitten ollutkaan nälkä. 

IMG_4905.JPG

Torstaina tein mustikkapiirakkaa ja otinpa siitäkin palan. Perjantaina menin leffaan. Bridget Jones on lempparini, joten ostin leffasuklaata ja ihan reilusti. Lauantaina vietin päivää Linnanmäellä ja vetäisin siellä burgeri-aterian, poppareita ja taas suklaata.

IMG_4912.PNG

 

 Sunnuntaina, tänään, ajattelin, että ei tänään eikä ensi viikolla eikä enää ikinä. Aamupalalla  perheenjäsenet söi munkkia ja niin söin sitten minäkin. Päätin, että eipä sunnuntailla ole mitään väliä, on koko viikko mennyt herkutteluksi, joten menköön sitten sunnuntaikin. Herkkuviikko saa nyt päättyä juoksulenkkiin ja ensi viikkolla tsempataan! Positiivista kuitenkin, että söin kaikkia asioita joista tykkään ja treenit menivät täysin suunnitelmien mukaan!  -Iida 

IMG_4911.JPG

 

  Oh dear! I had an awful week. I’ve been eating every day and all week. Not well at all! I have been doing gym only to get permission to eat more. All started from Monday when I made apple cupcakes. I ate them and I continued on Thuesday. On Wednesday I was starving after my workday and I saw box of chocolates on the kitchen table! I ate couple… and wasn’t hungry no longer. On Thursday I made a Blueberry pie and I had to taste it. On Friday I went to movie (Bridget Jone’s baby) and bought some chocolates again but only for Bridget. Well then came a weekend. I went to an amusement park with my family. My belly got some burgers, popcorns and chocolates again. On Sunday morning I woke up and I decided that this ends now. I went to the kitchen and I saw others eating donuts. Well you can guess the rest… next week is new week again!

kommentoi postausta