Home » 5 x Luonnonkosmetiikan suosikit

5 x Luonnonkosmetiikan suosikit

by Iida Åfeldt

Yksi saamani vakiokysymys koskee ihoani ja käyttämiäni meikkituotteita. Miellän itseni luonnolliseksi meikkaajaksi, joka hakee meikillä ihon suojaa ja sopivan huoliteltua olemusta. Käytän todellakin vain muutamia tuotteita. Iholleni laitan puhdistuksen ja rasvauksen jälkeen vain kolmea tuotetta, meikkivoiteen, puuterin ja poskipunaa. Siistin kulmakarvat, laitan huulipunaa ja ripsiväriä. Käyttämäni kulmaväri ja ripsiväri eivät ole luonnonkosmetiikaa, joten en nyt esittele niitä.

  1. Mádara Skin Equal -Meikkivoide

Olen vuosia käyttänyt Mádaran Moon Flower Rose Beige säväyttävää päivävoidetta  ja rakastanut sitä. Se ei ole kuitenkaan ollut niin peittävä kuin olisin toivonut, mutta ihoni sävyyn paras vaihtoehto. Suureksi onnekseni viime vuonna Mádaralta tuli Skin Equal meikkivoiteet.Minulle on siitä sävy IVORY20 ja se on täydellinen. Peittää sopivasti, näyttää luonnolliselta, pysyy koko päivän ja on helppo levittää. Levityksessä suositellaan käytämään käsiä, eli se sopii paremmin kuin hyvin minulle, sillä kaikki siveltimet on minulle liikaa hifistelyä! Tämä on omasta mielestäni paras meikkivoide luonnonkosmetiikamarkkinoilla. Lisäksi Mádara brändinä kolahtaa.

2. Everyday Minerals BASE

Käytän usein pelkästään Everyday Mineralsin puuteria, jos en jaksa muuta meikkipohjaa tehdä. Tuotteesta käytän sävyä  Golden Ivory Semi-Matte. Peittävä, mutta heleä lopputulos tulee, kun sivelen sitä Mádaran meikkivoiteen päälle. Ja näillä kahdella tuotteella teen meikkipohjani, se on siinä. Puuteri tekee iholle todella luonnollisen pinnan ja pitää meikin paikoillaan. Puutereita vaihtelen melko usein ja tykkään kokeilla uusia aina edellisen loputtua. Aiemmin käytössäni oli pitkään Zuii kukkaispuuteri.

3. Korento Lip & Cheeks Tint

Kyseinen värivoide on tarkoitettu käytettäväksi sekä huuliin että poskille. Se on helposti levittyvä ja monikäyttöinen. Tykkään siitä, etten tarvitse niin monia tuotteita ja tämä ajaa kaksi asiaa samalla kertaa. Pehmeässä ja kermaisessa tuotteessa on valtaisa pigmentti, se kestää todella kauan. Oikeastaan en lisää työpäivän aikana ollenkaan, kun olen sitä aamulla huuliini laittanut. Juuri ihana tuote tähän alkavaan kesään. Lisäksi Korento brändinä viehättää, se on suht uusi ja kotimainen pieni kosmetiikan valmistaja.

4. Zuii Organis Sheerlips Lipstick 

Zuii on suosikkini nyt ja aina, kuten Mádarakin. Zuii on ollut käytössäni vuodesta 2015, kun se tuli Suomeen. Kyseessä on todellakin huikea luonnonkosmetiikkasarja, jolle tuskin on kilpailijaa. Se on todellakin ihan ammattitason meikkisarja ja tuotteiden väripigmentti on todella kestävä. Minulla on sarjasta paljon meikkejä, mutta huulipunat ovat suosikki tai oikeastaan jo klassikko. Erityisesti sävy Daisy. Aina kun minulla on kyseistä huulipunaa, saan Instagramissa viestejä, jossa kysytään mitä huulipunaa minulla on huulissa. Huulipuna on ihanan kevyt ja kermainen sekä helposti levittyvä.

5. Havu Cosmetics Nude Lipstick

Kotimainen ,suht uusi brändi, Havu valmistaa huulipunat puisiin koteloihin haavasta ja tervalepästä! Ihan mieletöntä. Tuote ei ole vain huulipuna, vaan samalla kaunis esine ja biohajoava sellainen. Huulipunan voi käytön jälkeen laittaa biojätteeseen. Tuote on hajusteeton. Sävy on kivan neutraali, hieman persikkainen, eli lämpimään taittava. Tykkään todella paljon, en vain tuotteesta vaan pakkauksesta ja yrityksen ajatuksesta tuotteen takaa! Huulipuna on tämän hetken suosikki!

kommentoi postausta