Home » 7 asiaa olla kiitollinen tällä viikolla

7 asiaa olla kiitollinen tällä viikolla

by Iida Åfeldt

maanantai

Maananatai ja uusi viikko! En syönyt yhtään herkkua ja palkitsin itseni tarralla. Minulla on nimittäin oma taulukko, jossa onnistuneesta ruokapäivästä saa tarran. Onnistunut ruokapäivä tarkoittaa kohdallani sitä, että ruokailut on säännöllisiä ja monipuolisia, en napostele koko ajan, enkä sorru sailaanloiseen ahmimiseen. Motivoin itseäni tarroilla, se toimii lapsiin työpaikallani, miksei minuun!

DSC_0480.JPG

tiistai

Vastailin sähköposteihin ja vieteihin, joita olin saanut viikonloppuna koskien rintojen kehityshäiriötä. Lukiessa viestejä minulle tuli niin kiitollinen olo. Tuntuu upealta, että niin moni luottaa minuun, haluaa kertoa arasta ja vaikeasta asiasta minulle. Se tuntuu hienolta.

keskiviikko

Tein mahtavan jalkatreenin salilla, vaikka onkin ollut neljä viikkoa taukoa treeneistä. Lisäksi salilla ei tarvinnut olla yksin, kun hyvä ystävä halusi, että vedän treenin meille molemmille.

torstai

Olen yrittänyt tietoisesti vähentää puhelimen käyttöä aamulla ja illalla sekä työpäivän aikana. Tänään unohdin koko puhelimen olemassaolon, en tarvinnut sitä koko päivänä, enkä edes saanut montaa viestiä. Tunsin kiitollisuutta siitä, että pystyn olla ilman puhelinta. Olen levollisempi ja stressittömämpi.

perjantai

Lähdin aamulla salille jo kuudeksi. Olin täynnä tyytyväisyyttä. Puhelin soi salin pukkarissa ja äiti soitti. Hän oli huolestunut, mihin lähdin niin aikasin, kun oli kuullut oven käyvän. Kun palasin odotti minua tattaripuuro ja kahvi! Olin onnellinen hyvästä treenistä, kiitollinen äidistä ja valmis työpäivään.

DSC_0483.JPG

DSC_0488.JPG

lauantai

Ihana lauantai ja miten hyvä olo! Tein asioita, joista aina mielessäni haaveilen, muttei minulla ole muka aikaa niitä tehdä. Vietin aikaa viltin alla ja luin kirjaa sekä meditoin. Kirjoitin myös ajatuksiani ylös vihkoon. Se teki todella hyvää ja olo oli rauhallinen sekä kiitollinen.

sunnuntai

Viikko päättyi salilla hyvään treeniin ja hyvään ruokaan.

 

 

kommentoi postausta