Home » Alennuskoodi rantakuntoon

Alennuskoodi rantakuntoon

by Iida Åfeldt

MINT2_2_2048x2048.jpg

Muistan todella hyvin ajan, kun oma vartalo vieroksutti niin, etten oli vain voinut olla bikineissä rannalla. Sama juttu oli myös uimahallin kanssa. En todellakaan ollut rantakunnossa henkisesti. Rintani häiritsivät niin paljon, että paljastavaa pintaa näyttävät bikinit ei puhutellut. Kerran kesään istuin rannalla tunika päällä ja kastelin ehkä varpaat.  Bikineissä esiintyminen olisi tuntunut liian vastenmieliselle rintojeni takia. Oma keho oli niin arka ja altis ympäristölle, katseille ja itsekritiikille. Oli parempi piilottaa se. Piilottaa oma vartalo ja suojella sitä. Keneltä? No itseltä. Omalta arvostelulta.  Kaiken käsittely oli helpompi piilottaa lauseen alle ’en ole rantakunnossa’. Haloo? Siis mikä on rantakunto ja kuka päättää millaisessa kunnossa bikineissä kehtaa esiintyä?

Omistin tuolloin yhden uimapuvun ja ehkä yhdet bikinit. Minulle ei ollut liiemmin niille tarvetta ja vasta nyt bikinihulluus on minuun iskenyt. Nyt ymmärrän miksi yhdet ei todellakaan edes Suomen kesässä riitä. Nyt tilanne on tosiaan se, että olen hullaantunut bikineistä, vaikka en juurikaan näe montaa mahdollisuutta niiden käyttöön. Mutta ei haittaa, voin ostaa kaikkien näiden menetettyjenkin vuosien edestä! Ehkä vietän kesälomani jokaisen päivän eri bikineissä, vain koska joka päivä voi olla rantakunnossa. Olin sitten rannalla tai en.

Rinnoissani ei ole tapahtunut kovinkaan suurta muutosta, mutta minussa itsessäni kyllä. Tissini on ja pysyy, ne ovat pienet, kauniimman muotoiset, mutta pienet. Näen ne kuitenkin todella hyvinä. En silti usko ‘hyväksy itsesi sellaisena kuin olet’ puheisiin, koska tiedän, että joskus vain on tehtävä tarvittavat muutokset, jotta oman kehon hyväksyminen on mahdollista.  Ilman leikkauksia, henkistä muutosta ei olisi tapahtunut, enkä olisi ehkä päätynyt kyväksymään itseäni. En siis kadu leikkauksia, vaan olen niistä onnellinen kolmatta odottaen. Koko tämä matka nimittäin on opettanut rakastamaan omaa vartaloa ja haluamaan sen parasta. En todellakaan jaksa miettiä rantakuntoa, kehtaako kokoiseni nainen  bikinejä käytyää. Todellakin kehtaa, olen rantakunnossa vuoden ympäri ja itseäni varten. Oli tissini kuinka pienet, peppuni kuinka suuri tahansa ja merenneitoreidet kummoiset tahansa.

Jos on tyytymätön itseensä, en usko, että kaverien tsempit ’sinun tulee vain hyväksyä itsesi’ aina auttavat. Joskus on tehtävä toivottu muutos. Muutos oli omalla kohdallani melko pieni, odottamaani pienempi, mutta  se mitä se teki minulle henkisesti, ei ole korvattavissa.  Nyt odotan vain kesäsäitä! Minut voi varmasti löytää rannalta kuin rannalta bikineissä!  Bikineissäkin on valtava merkitys, niiden täytyy olla juuri oman näköiset ja tuntua ihanilta, jotta olo on itsevarma ja upea. Rantakunto syntyy varmasti oikeista bikineistä, joissa voi tuntea vartalonsa pääsevän oikeuksiinsa. Sen takia tarjoan teille koodilla ’IIDANMATKASSA15’ -15% alennuksen kaikista normaalihintaisista Elsa and Rose –merkin bikineistä 16.6.2017 asti! Nämä ovat ihania!

Ostoksille pääset tästä!

-Iida

 

TFNY_f9a29722-f12f-4e26-bcbe-ec1b97a1715b_2048x2048.jpg

Kuvat: Elsa and Rose

4 kommenttia

JanikaHa 30.5.2017 - 05:00

Joo eipä ole tullut bikineissä oltua. Tai jos on, niin yläosa on ollut sellainen toppimallinen mikä ihan varmasti peittää kaiken. Ensi perjantaina on leikkaus, KÄÄK!

Vastaa
Iidaafel 30.5.2017 - 13:52

Eikä!!! Onko leikkaus nyt viimein, mahtavaa ja tsemppiä❤

Vastaa
JanikaHa 31.5.2017 - 19:29

Ylihuomenna on, eli perjantaina. Kyllä jännittää, mutta toisaalta sitten taas ei. Omituinen fiilis. Odotukset on korkealla, mutta toisaalta en halua pitää niitä kamalan korkealla, ettei sitten pety jos peilikuva ei miellytäkkään. Periaatteella “pessimisti ei pety”.

Vastaa
Iidaafel 5.6.2017 - 03:42

Tiedän niin tuon tunteen!!! Mitkä fiilikset nyt leikkauksen jälkeen?

Vastaa

kommentoi postausta