Home » Alkuvuoden kirppislöydöt

Alkuvuoden kirppislöydöt

by Iida Åfeldt

Olen tämän alkuvuoden aikana tehnyt muutaman kirppislöydön. Ihmeellisesti kaikki ovat sattuneet olemaan löytöjä itselleni.

Tämä vuonna olen tietoisesti halunnut vähentää kirppiksillä käyntiä. Tykkään kierrellä kirppiksiä ja se on tosi mukavaa ajanvietettä, mutta yhä useammin huomasin ostavani joka kerralta jotain. Usein ostin vain siksi, että hinta oli kohdillaan miettimättä onko tavara tarpeen tai oikeasti sellainen, josta tykkään todella paljon. Nyt olen aktivoitunut hieman käymään kirppiksillä, sillä tarvitsen raskausaikaan muutamia juttuja. Nämä alkuvuoden löydöt toivottavasti sopivat myös mahan kasvaessa.

Vaaleansininen Ralph Lauren mekko 65€ Relove

Ihastuin tähän mekkoon nähdessäni sen. Se on herkkä ja kaunis. Hinta hirvitti, sillä se oli mielestäni paljon. Sovituksen ja tuumailujen jälkeen päädyin ostamaan mekon. Mekko menee varmasti kesällä ystävän häissä, tätini viisikymppisillä ja muutamassa muussa juhlassa. Materiaali antaa myöten ja kasvava maha mahtuu mekkoon, joka oli suurin vaikutus ostopäätökseen.

Punainen Monki mekko 10€ Relove

Tätä mekkoa olen pitänyt paljon! Ostin mekon helmikuussa, samalta reissulta Ralph Laurenin mekon kanssa. Mekko on toiminut tosi hyvin sukkisten ja neuleen kanssa talven. Ja nyt tietysti sellaisenaan ilmojen lämmetessä.

Oranssi OPUS mohairneule 15€ Relove

Tämän löysin ihan vastikään. Väri on niin herkku! Ihanan raikas ja keväinen! Äitinikin ihastui tähän nähtyään sen minulla ja oli jo viemässä sitä päältäni. Katsotaan kenelle tämä nyt lopulta jää. Voi olla, että tämä on enemmän äitini näköinen.

Kukallinen Y.A.S mekko 28 € Relove

Tämä mekko löytyi samalta reissulta oranssin neuleen kanssa. Tämä mekko oli mielestäni ihan huikea löytö. Sitä pystyy oiekin hyvin käyttämään raskauden edetessä, sillä se on joustava.

Marimekko kulho 15 € Citypörssi

Kulho tuli vastaani Kuopion Citypörssissä. Olimme maaliskuussa lomailemassa muutaman päivän Kuopiossa ja toki kiertelimme kirppiksiä. Kurjenpolvi on yksi suosikki kuosini Marimekolta. Astioita ei enää saa uutena. Mikä riemu se onkaan, kun löytää niitä ajoittain käytettynä jostain! Tämä kulho pääsi osaksi keräilykokeilmaani!

4 kommenttia

NK 20.4.2022 - 00:33

Hienoja löytöjä! Kukkamekko on upea! Ja Sinä olet tosi upea! 🙂

Vastaa
iidaafel 20.4.2022 - 09:37

Voi kiitos❤️

Vastaa
MaijuT 20.4.2022 - 10:50

Raskaus sopii sinulle, hehkut 🙂 Ihana varsinkin tuo pitkähihainen tumma kukkamekko!

Vastaa
iidaafel 20.4.2022 - 11:08

Kiitos kovasti!

Vastaa

kommentoi postausta