Home » BOMBOM laukkujen laukku

BOMBOM laukkujen laukku

by Iida Åfeldt

fullsizeoutput_947.jpeg

fullsizeoutput_948.jpeg

MOIMOI on Raquelin ja Kallen perustama brändi, joka valmistaa kestäviä ja ajattomia nahkalaukkuja. Raquel on kotoisin Espanjasta ja Kalle Suomesta. Laukut näin ollen suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Suomessa ja Espanjassa.   

MOIMOI sai alkunsa Raquelin ollessa yliopistovaihdossa vuonna 2006 Suomessa. MOI oli Raquelin ensimmäinen sana, jonka hän oppi suomeksi ja siitä syntyi yksinkertainen ja leikkisä nimi nykypäivän laukkubrändille. Hän alkoi opiskelu aikanaan luonnostella laukkukokoelmaa, joka kantoi nimeä MOIMOI. Hän valmistui Barcelonan yliopistosta 2008 ja saapui luonnostelmiensa kanssa Suomeen 2009 Ivana Helsingille. Samana vuonna hän tapasi Kallen, jonka kanssa he alkoivat viedä ajatusta laukkubrändistä eteenpäin. Kalle halusi nähdä luonnokset tuotteina ja 2010 alkoi ensimmäisten laukkujen valmistus. 

fullsizeoutput_944.jpeg

fullsizeoutput_940.jpeg

Itse ihastuin MOIMOI laukkujen yksinkertaisyyteen. Yksinkertainen oli tässäkin kohtaa kaunista. Simppelit laukut ja muodot miellyttivät, erityisesti kuvien BOMBOM -laukku.  Tämä laukku yhdistettynä asuun kuin asuun ja toimii varmasti. Laukku saa varmasti huomiota, sillä se erottuu muodollaan. Todellinen katseenvangitsija. Pienestä koosta huolimatta se imee kyllä sisäänsä kaiken tarpeellisen, kortit, puhelimen, avaimet, huulipunat. Ihan loistava kaupunkimenossa ja yöelämässä!

MOIMOIn ajatus on valmistaa kestäviä, ajattomia laukkuja, jotka saavat ihmiset käyttämään laadukasta ja hyvää nahkalaukkua vuosikymmeniä. Osta parempaa laatua, jolloin ostat myös vähemmän ja ympäristö kiittää. Yritys haluaa myös suosia pientuottajia ja pieniä yrityksiä, jota myös itse ovat.  Sen vuoksi MOIMOI -laukun ostaminen tuntuu hyvältä, pääsee tukemaan pientä yritystä. Laukku vaikuttaa uniikilta, koska se ei ole vielä jokaisen huulilla.

Oma BOMBOM -laukkuni on sellainen, jota voin hyvin kuvitella käyttäväni aina. Se on kaunis, yksinkertainen, siinä on kauniita yksityiskohtia, siinä on kaksi hihna vaihtoehtoa ja se on todella laadukasta materiaalia. Materiaalin laadun tuntee ja näkee tuotteessa.  Minä en ole nahan asijantuntija, mutta oma veljeni toimii materiaalien parissa päivittäin ja hän huomasi laadun heti. Tikkaukset, soljet ja vetoketjut toimivat laukun yksityiskohtina. Minä olen ainakin ihan muutu yrityksin ideologialle, kestäväkehitys on tätä päivää ja haluan vähentää kulutusta ostamalla laadukkaita ja ajattomia tuotteita. Ja BOMBOM laukku nyt vaan on todella söpö, ihana, kaunis ja just bombom-palleroinen. Tavallaan siis aikuismaisen tyylikäs, mutta silti leikkisä.

Myös muut MOIMOI laukut noudattavat samaa yksinkertaista linjaa ja suurin osa laukuista käy miehille ja naisille muotoilunsa vuoksi. Laukkujen värimaailma on luonnonläheinen ja neutraali, mustaa ja ruskeaa. Muuta juuri kysyisen väriä laukkuja tarvitsee, nuo värit kestävät aikaa ja ovat ns. aina muodissa. Hyvään, yksinkertaiseen ja laadukkaaseen nahkalaukkuun kannattaa satsata.

Laukkuvalikoimaan pääset tästä.

Jätä kommenttia ja kerro mitä pidät!

-Iida

*Laukku saatu

fullsizeoutput_949.jpeg

fullsizeoutput_945.jpeg

fullsizeoutput_946.jpeg

 

kommentoi postausta