Home » coffee more coffee

coffee more coffee

by Iida Åfeldt

dsc_1518.jpg

DSC_1521.JPG

DSC_1525.JPG

DSC_1528.JPG

Kaksi suosikki asiaani Englannista, tää ihana kahvimuki ja Ellan toinen ruokakirja! Rakastuin tähän mukiin, koska se oli vaaleanpunainen. Toiseksi rakastuin tekstiin. Ajatus siitä, että juodessani aamukahvini, kahvimuki muistuttaa siitä minkä usein unohdan, eli hymy. Hymy pelastaa niin paljon ja antaa niin paljon. Hymy tuo itselle hyvän olon, mutta sillä voi vaikuttaa myös toisiin ihmisiin!

Deliciously Ella Every Day -kirja oli varmaan ensimmäisiä ostoksiani. Ella Woodward on oma suosikkini ollut jo kauan ja olen seurannut hänen blogiaan lähes alusta asti. Ella on englantilainen blogaaja, joka on kirjoittanut kaksi kirjaa, avannut ravintolan ja lanseerannut omia tuotteitaan. Aamut sujuvat melko verkkaisesti nykyään, juon kahvia aika kauan ja haaveilen päivän ruoka-kokeiluista. Tämä on varmasti sitä parasta juuri nyt ja odotan, että pääsen jakamaan ihania uusia ohjeita tänne!

-Iida

My two favorite things from UK! A cup and a book. Not just a cup, this cup made me fall in love! It is so pink and so girly. And it remembers me to smile because some mornings I do forget that. Smiling makes so much good. This book was maybe the first thing what I bought to myself in UK. I love Ella Woodward so much! I have been following her for long time. I’m enjoying my slowly mornings, drinking coffee and dreamimg about new recipes.

 

kommentoi postausta