Home » Nevermind ja vähän muutakin

Nevermind ja vähän muutakin

by Iida Åfeldt

DSC_0635.JPG

Voi kun voisin sanoa, että viikonloppuna tuli vedettyä totaalliset överit, mutta todellisuudessa kyse on koko viikosta. Aivan kamala överiviikko. Kuvan pullosta huolimatta en kärsinyt alkoholiövereistä, vaan sokeriövereistä. Mutta oireet on melko samanlaiset. Huojentavaa, että huomenna on maanantai ja koko kuluneen viikon voi jättää taakse. Tai taakse ja taakse… Tässä kohtaa taakseen jääneen löytää edestä. Paino on nimittäin noussut. Se on edessäpäin oleva ongelma. 

Tulevalla viikolla aijon olla ilman herkkuja, mikä tavallaan on ihan syvältä, koska on kesä. Mutta edessäni on pullottava ja turvonnut vatsakumpu. Se alin makkara aina lumpsahtaa esiin. Takatissini taas ovat kasvaneet. Niin, omistan sekä edessä että takana tissit, eli voi ihan valita kumpia rutistelee.  Ja jos jollekin jäi epäselväksi niin takatissit on ne takaläskit, jotka valahtavat rintaliivien päälle tuolla selkäpuolella.  Ja puhumattakaan sisäreisiläskeistä, joista jo mainitsin aiemmin.

DSC_0646.JPG

Kyllä herkuttelu kuuluu kesään. Yksi jäätelö päivässä on varmasti viisasta. Omassa tapauksessani yhden päivän ateriat olivat seuraavanlaiset, aamupalalla toscapiirakkaa, vohveleita brunssilla vähän aamupalan jälkeen ja ilalla kolme suklaakinuski-muffinssia. Eli viikon saldona on aivan kamala väsymys, turvonnut olo, nuutunut olo, aikaansaamaton olo, kiukkuinen olo, päätä särkee ja paljon muuta, mitä sokeri nyt aiheuttaa. Olo on pullea, selluliittiä tuntuu olevan kaikkialla. Pahinta kaikessa on turvotus ja sen aiheuttamat ilmavaivat, maha sattuu, oksettaa ja olo on todella huono. Kuitenkin pahinta kaikessa on väsymys, en jaksa mitään ja löhöän koko ajan, joka johtaa nukahtamiseen.

Tilanne huipuntui vielä roseeviiniin. Nautin harvoin alkoholia, mutta nyt annoin mennä sokeriövereiden päälle. Ystäväni halusi lohduttaa tilannetta viinillä ‘Nevermind’. Harvoin viinin juominen on niin naurattanut. Lisäksi keksin, että pullosta tulisi loistava uusi maljakko. Se olisi liian hieno pullo pois heitettäväksi, sillä se voisi tyhjänäkin piristää monena päivänä. 

Keräsin muutaman kukan pihalta ja iskin pulloon. Ei tullut mitään, sillä pullon suu oli aivan liian suuri muutamalle kukkaselle. Nevermind ja siirsin kukat pienempään pulloon. Seuraavalle päivälle pitää aina antaa mahdollisuus kukkia. 

DSC_0642.JPG

 

kommentoi postausta