Home » Eco by Sonya aurinkotuotteet

Eco by Sonya aurinkotuotteet

by Iida Åfeldt

CSC_0560.JPG

*tuotteet saatu/yhteistyö Ruohonjuuri Oy:n kanssa

Nyt saattaa olla Suomen kesän lämpimin aika, ainakin viime päivien lämpötilat ovat kohonneet ja aurinko antanut parastaan. On nautittava nyt, sillä keskikesän sää on usein ennustamattakin selvä. Kevät aurinko on todella kirkas ja huomaan, että saan kevään valo-ilmiöstä päänsärkyä ja aurinko-ihottumaa. Palan myös todella herkästi. Monena keväänä olen käräyttänyt ihona huonoon kuntoon. Minulla on todella vaalea iho punatukkaisuuteni takia ja sen vuoksi joudun olemaan huolellinen auringon kanssa. En rusketu, auringon puna ihollani ei muutu rusketukseksi, vaan vietän kesän valkoisena. Ulkomailla olen nähtävyys ja pääsen mukaan monen henkilön lomakuviin. Huomaamattani palan, ihoni on rakkuloilla, kuume nousee ja oksennan. Tämä ei mitenkään ole mukava asia, olen huolimaton ihoni suhteen, vaikka liiallisella auringon otolla on yhteys ihosyöpään.

CSC_0488.JPG

Sain ruohonjuuresta testiin Eco by Sonya ihonhoitotuotteita, valikoima sisältää itseruskettavia ja aurinkosuojatuotteita. Australialaisen Sonya Driverin sisko sairastui ihosyöpään, melanoomaan, vain 30-vuotiaana, mikä johdatti Sonyan tutustumaan itseruskettavien maailmaan ja lopulta luomaan oman täysin luonnollisia aurinkotuotteita myyvän tuotemerkin. Sarjan tuotteet sisältävät ainoastaan luonnonmukaisia ja luonnollisia ainesosia sekä ovat täysin vegaaneja tuotteita samalla.

En ole pitkään aikaan uskonut itseruskettaviin, jonka vuoksi en myöskään halua laittaa niihin rahaani. Enkä ole ollut kiinnostunut levittämään iholleni kasaa kemikaaleja. Olen toki teini vuosinani kokeillut äidin itseruskettavia ja viettänyt kesän läntikkäänä ja oranssina. Suhtauduin näihinkin tuotteisiin melko skeptisesti salaisesta kiinnostuksestani huolimatta. Olin jo mielessä päättänyt, että nämä eivät voi saada muutosta ihon värissäni, sillä nämä tuotteet ovat peräisin luonnosta. Hyvän rusketuksen saaminen kemiallisilla voiteillakin on vaikeaa, tuskin siis näistä nyt olisi mihinkään. Nyt on todettava, että luonnossa on voimaa. Jo toisen käyttökerran jälkeen ihoni oli kauniin päivittynyt. Länteiltä en tosin välttynyt, sillä laitoin voidetta vähän sinne ja tänne ilman sen tarkempaa ajatusta, sillä sen ei pitänyt tehota.

CSC_0562.JPG

Ennen itseruskettavan voiteen levitystä iho tulee kuoria hyvin. Tuoteperheeseen kuulu kuorintakinnas ja Himalajan suolaa sisältävä kuorintavoide. Kuorintakinnas poistaa tehokkaasti kuollutta ihoa ja mikä parasta, se lupaa auttaa tasoittamaan selluliittia! Kuollutta ihoa tämä ainakin poisti ja paljon. Kinnasta voi käyttää kuivakuorinassa ja kosteutettuna. Kostealle kintaalle laitetaan kuorintavoidetta ja kuoritaan koko keho. Tuloksena järkyttävän pehmeä ihoa sekä kihelmöintiä, eli selvästi pintaverenkierto lähti liikkeelle. Päivä ihon kuorinnan jälkeen voi levittää itseruskettavaa voidetta. Valikoimassa on Winter skin -voide vaalealle iholle, jolla saa päivittyneen ihon asteittain. Itse huomasin selkeän eron toisella levitys kerralla. Valikoimaan kuuluu myös Invisible skin -itseruskettava, jolla saa rusketuksen kertalevityksella. Itseruskettavat tulee mielellään levittää illalla, sillä rusketus kehittyy seuraavien kahdeksan tunnin aikana.

Olen erityisen tyytyväinen kuorinta-tuotteisiin. Muutama viiko sitten minulle tehtiin rasvansiirto, jossa vatsastani ja vasemmasta reidestäni imettiin rasvaa, joka siirrettiin rintoihini. Vatsan ja reiden iho tarvitsee juurikin kuivaharjausta ja kuorintaa, jotta iho vetäytyy. Tuotteet saavat ihon kihelmöimään ja veren kiertämään.

CSC_0485.JPG

Face Tan Water on itseruskettava kasvovesi, jota levitetään vanulapulla puhtaalle kaulan, dekolten ja kasvojen iholle. Tämänkin tehoa epäilin, joten empä levittänyt dekolteelle ja kyllä sain kommentteja huonosti levitetystä meikkivoiteesta, vaikka kyse oli huonosti levitetystä itseruskettavasta. Tuotetta käytetään 2-3 kertaa viikossa ja huomasin eron jo ensimmäisellä kerralla. Levitin tuotetta ennen nukkumaan menoa ja aamulla meikkituotteeni olivat selvästi liian vaaleita.

CSC_0561.JPG

Ihana päivittyneen ja hehkuvan ihon voi saada siis ilman auringon-ottoa. Olin epäileväinen tuotteiden toimivuudesta, mutta ne todistivat epäilykseni vääriksi. On ihanaa, että vaalea-ihoinenkin voi saada kauniin päivityksen ja hehkua. Aiempi suhtautuminen itseruskettaviin on muuttunut näiden tuotteiden vuoksi. Upeaa, että nyt on markkinoilla täysin luonnollinen tuote, jolle on myönnetty luomusertifikaatti. Lämpimästi suosittelen tuotteita, mutta ole huolellinen levityksessä!

-Iida

Lisää tuotteista http://www.ecobysonya.eu/ ja http://kauppa.ruohonjuuri.fi/

 

kommentoi postausta