Home » Eemin kesävaatteet

Eemin kesävaatteet

by Iida Åfeldt

Tässä kuussa en ole tehnyt yhtään kirppishankintaa ja tuskin tulen tekemäänkään. Ei ole ollut tarvetta erityisesti mihinkään ja kaipaan niin kovasti fyysisille kirppiksille, ettei netti- ja facebook -kirppikset nyt vaan innosta. Olen alkuvuodesta asti joka kuukausi esitellyt kirppishankintojani ja nyt piti keksiä jotain tilalle. Siispä esittelen Eemin vaatekaapista kesävaatteita! Saa nähdä onko lämpöä luvassa kolean toukokuun jälkeen.

*sisältää saatuja vaatteita

NEULE AARRE

T-PAITA AARRE

T-PAITA GUGGUU

HOUSUT OTUS (saatu*)

T-paidat olen löytänyt käytettynä ja ostanut odottamaan kesää. Aarre-merkin neuletakki tarttui alesta. Se on puuvillaa ja varmasti mukava kesälläkin t-paidan kanssa. Se on ollut jo monesti käytössä ja on yksi suosikkivaate. Housut on saatu Otukselta. Ne tulevat varmasti olemaan meillä kesän suosituin vaate. Housut on valmistettu hampusta, joka on ihanan viileä materiaali kesäkuumalla. Lisäksi hamppu on kestävää, eli nämä toimivat lapsen ulkoleikeissä. Housut on valmistettu Suomessa käsityönä.

HAALARIT KAIKO CLOTHING

NEULETAKKI POMP DE LUX

Kaiko on yksi suosikkimerkeistäni ja minulla on useita heidän mekkojaan. Eemille on kesään kaksi ihanaa haalaria, jotka ovat luomupuuvillaa. Neuletakki on materiaaliltaan myös todella ihana ja laadukas. Se on puuvillan ja villan sekoitetta.

T-PAITA VERSON PUOTI

T-PAITA AARRE

T-PAITA MELLI ECODESIGN (saatu*)

T-PAITA OTUS (saatu*)

Tässä vasta ihana t-paita rivistö! Kaikki ovat kotimaisten yritysten valmistajia. Verson puodilla on ihania, värikkäitä ja iloisia kuoseja. Ne vetoavat minuun. Tämän tulin ostaneeksi siitä syystä, että Eemi rakastaa leijonia ja hänellä on yksi käytettynä ostettu leijona-college, jonka hän pukisi päivittäin päälleen! Rakastan aarre-tekstille varustettua t-paitaa, sellaisia ne lapset ovat. Jokainen tarvitsisi omansa. Tätä käytimme jo viime kesänä pienemmässä koossa. Melli Ecodesignin ihana kuosi valloittaa ja yritys muutenkin. Paidan kangas on neulottu Suomessa ja tuote valmistettu Suomessa. Sama juttu Otuksen t-paidan kanssa. Siinäkin on käytetty Suomessa valmistettua luomupuuvillatrikoota.

NEULETAKKI LINDEX

T-PAITA POLARN O. PYRET

SHORTSIT MINI RODINI

Lindexin puuvillaneuletakkia on käytetty kauan! Olen ostanut sitä useassa koossa ja värissä.  Popin perustrikoita on Eemillä myös paljon. Kesäksi ostin yksivärisiä t-paitoja. Shortsit on kirppikseltä ja olen aivan hulluna Mini Rodinin vanhoihin kuoseihin!

BLOOMERS LITTLE COTTONS / MILEY AND MOSS

SHORTSIT OMIN

Bloomersit on tilattu Englannista, jossa ne on valmistettu käsityönä. Tykkään kovasti Little Cottons -merkin vaatteista. Vaaleanpunaiset shortsit on kotimaisen OMINin valmistamat. Hekin käyttävät Suomessa valmistettua kangasta, näissä joustocollegea. Väri on niin herkku, etten kestä! Saisi kesä tulla!

-Iida

6 kommenttia

Anonymous 19.5.2020 - 07:47

Apua!
En ole ehtinyt hankkia lapsille kesäksi vielä oikein mitään.
On ollut niin viileää, ettei tarvetta ole oikein vielä ollut ja toisaalta, kun kaupoissa ei ole tullut kierrettyä, ei ole matkaan tarttunut mitään heräteostoksiakaan.
Ohuesta pellavasta ompelin tytölle kesäksi paidan ja mekon, viskoosista hellehaalarin. En muuta.

Vastaa
iidaafel 24.5.2020 - 23:39

Eipä kiirettä, eipä pienten lasten kanssa kesävaatteita silleen tarvitse, kun ensi sijaisesti auringoltakin tulee suojata vaatteilla. Ja sitä ei tiedä millainen kesä edes tulee. Nämä on monet ostettu ihan muuten vaan vaatteiksi, ei erityisesti kesää varten, mutta halusin ne esitellä kesävaatteina blogissa 🙂

Vastaa
Anonymous 20.5.2020 - 13:47

Ihanaa, kun esittelet blogissasi kotimaisten merkkien laadukkaita vaatteita ja pyrit hankkimaan vaatteita paljon myös käytettynä! 👍

Vastaa
iidaafel 24.5.2020 - 23:37

Kiva kuulla! Tykkään paljon kirppistelystä ja kyllä on mahtavaa aina mahdollisuuksien mukaan ostaa kotimaista!

Vastaa
Lindex Neuletakki | Ylen Uutiset 19.6.2020 - 21:44

[…] Eemin kesävaatteet – Iidan matkassa | Lily – NEULETAKKI LINDEX. T-PAITA POLARN O. PYRET. SHORTSIT MINI RODINI. Lindexin puuvillaneuletakkia on käytetty kauan! Olen ostanut sitä useassa koossa ja värissä. Popin perustrikoita on Eemillä myös paljon. Kesäksi ostin yksivärisiä t-paitoja. Shortsit on kirppikseltä ja olen aivan hulluna Mini Rodinin vanhoihin kuoseihin! […]

Vastaa
Kesävaatteet | Lappeenranta Uutiset 16.7.2020 - 01:43

[…] Eemin kesävaatteet – Iidan matkassa | Lily – Eemin kesävaatteet. 4 Tässä kuussa en ole tehnyt yhtään kirppishankintaa ja tuskin tulen tekemäänkään. Ei ole ollut tarvetta erityisesti mihinkään ja kaipaan niin kovasti fyysisille kirppiksille, ettei netti- ja facebook -kirppikset nyt vaan innosta. […]

Vastaa

kommentoi postausta