Home » Eemin välikausivaatteet

Eemin välikausivaatteet

by Iida Åfeldt

Olen saanut useamman pyynnön esitellä Eemin välikausivaatteita ja kertoa niistä. Siispä tämän toiveen kimppuun! Säät alkavat ainakin Etelä-Suomessa olemaan sellaiset, että kevätvaatteet voi ottaa esiin ja paksummat haalarit panna pois. Meilläkin on siirrytty nyt ohuempiin vaatteisiin ja asusteisiin. Tuntuu aivan ihanalta ja lapsikin suorastaan juoksee! Uudet lenkkarit on niin hienot, että niitä kuljetellaan ja ihaillaan sisälläkin.

Eemillä on käytössään Polarn O. Pyretin 86cm kuorihaalari. Ostin sen viime syksynä kirpputorilta 20 eurolla. Heijastimet ovat kuluneet ja lenksut vaihdoin, mutta ajaa asiansa päiväkodissa. Minä suosin ehdottomasti pienellä vielä haalaria housun ja takin sijaan. Sellaisetkin meiltä kyllä löytyy, mutta haalari on kuitenkin paras. Se on nopea ja helppo!

Haalarin alle on merinovillahaalari. Se on ollut käytössä jo viime syksystä ja menee hyvin vielä tämän kevään kuorihaalarin alla, jos on kylmiä päiviä. Esimeriksi nyt vielä alkukeväästä puen merinoa haalarin alle.

Eemillä on myös Polarn O. Pyretin kuoritakki ja kuorihousut koossa 86 cm. Sain ne viime vuoden syksyllä pr-lahjaksi. Niitä on käytetty jonkin verran, enemmän ehkä erikseen. Takkia autossa yms. ja housuja lämpiminä päivinä vain paidan kanssa. Takki alkaa olla hieman nafti, mutta housuja varmasti voi käyttää koko kevään säädettävien olkainten ansiosta. Ne toimivat kyllä hyvin loppukevään lämmössä hiekkalaatikkoleikeissä, kun takkia ei enää tarvitse.

Olen ostanut Eemille kirppikseltä 40 eurolla Polarn O. Pyretin vihreän kuorihaalarin koossa 92 cm. Haalari on ihan uutta vastaavassa kunnossa ja se oli todellinen löytö viime syksynä. Nyt se on vielä hieman iso, mutta menee varmasti kakoshaalarina ja pääsee varmasti syksymmällä käyttöön.

Asusteina on kahdet Polarn O.Pyretin kuorihanskat. Ne on minusta parhaat. Toiset on uutena hankittu ja toiset on 4 euron kirppislöytö. Päiväkodissa on tarpeen olla varahanskat, joten kahdet kuorihanskat on tarpeen. Lisäksi puuvillalapasia ostin 1,5 euron hintaan kirppikseltä joskus ja isomummo on neulonut Eemille ohuita villatumppuja.

Eemillä on merinovilla kypärämyssy pipon alle, jos on kylmä ilma. Sen ostin Melli Ecodesignista, joka valmistaa kankaat sekä tuotteet Suomessa. Heiltä ostin myös yhden trikoopipon bambi-kuosilla. Sininen Vimman trikoopipo on kirpikseltä. Gugguun pipo ja huivi on uusi tämän kevään hankinta.

Toinen uusi hankinta on kengät. Ostin Eemille Viking Odda kengät koossa 23. Hän on koko talven käyttänyt koon 23 kenkiä. Saa nähdä, koska on siirryttävä seuraavaan kokoon. Paljasjalkakengät kyllä kiinnostelee, pitäisi päästä Eemin kanssa sellaisia sovittamaan. Niken mustat lenkkarit löysin käytettynä 4 eurolla.

Tälläsillä kamppeilla kohti kevättä!

-Iida

2 kommenttia

Anonymous 2.4.2020 - 13:47

Hyviä valintoja!
Omat lapseni ovat jo isoja, mutta hyvin samanlaisilla varusteilla kulkivat hekin kymmenen vuotta sitten.
Lisäksi ompelin itse ihan puuvillaisesta lakanakankaasta päiväkotiin hiekkalaatikkohousuja kesäksi. Sinne kun piti saada tietysti erikseen ulkohousut.
Kuivilla ilmoilla, kun kuorihousut olivat jo liian hiostavat, enkä itse lämmennyt ajatukselle keinokuituverkkareista, suojasivat puuvillahousut hyvin sisävaatteita pölyltä.

Vastaa
iidaafel 3.4.2020 - 20:14

Ihanaa! Pitäisi itsekin enemmän ommella itse. Kesällä parhaita ulkohousuja on tosiaan puuvillahousut!

Vastaa

kommentoi postausta