Home » Elokuun kirppislöydöt

Elokuun kirppislöydöt

by Iida Åfeldt

Olin päättänyt pitää elokuun kirppislakkoa ja olla ostamatta yhtään mitään. Sillä meillä on juuri meneillään muutto ja en halunnut yhtään muutettavaa asiaa lisää meidän asuntoomme. Tämä osittain toteutuikin, ei ihan! En ostanut tavallaan mitään kirppiksiltä, mutta nämä kuvien Marimekko astiat tulivat luokseni tuttavan kautta. Hän kysyi kiinnostustani ostaa hänelle tarpeettomat Kurjenpolviastiat. Päätin sitten tarjota näille ihanuuksille kodin ja ostin ne itselleni.

Muuta ei tässä kuussa tullut ostettua. En myöskään kierrellyt kirppiksiä ostokset mielessä. Olen käynyt kirppiksillä ainoastaan myymässä. Elokuun alussa vein omia vaatteitani Viirin kirppikselle Klaukkalaan myyntiin. Paikkamaksun ja provision jälkeen sain liki 300€ voittoa. Tänään minulla alkoi viikon kirppisjakso Eemin vaatteille ja tavaroille Tuusulan Murulassa. Olen myynyt siellä Eemin pieniä vaatteita ja tavaroita kahdesti aiemmin. Viimeksi sain lähes 900€ voittoa! Nyt tietysti havittelen jälleen isoa pottia, sillä tyhjäsin kaapit kaikista pienistä vaatteista ja jemmoista muuton tieltä. Tulevassa kodissa ei ole lämmitettyä varastoa, kuten meillä nyt on. Häkkivarasto on ollut täynnä kaikenlaista tavaraa. Nyt oli hyvä sauma sitten käydä nekin läpi! Jännityksellä odotan miten tavara nyt liikkuu! Ensisijainen toive on tietysti päästä tavarasta eroon.

MARIMEKON KURJENPOLVI -ASTIAT  YHTEENSÄ 65 €

7 kommenttia

Anonymous 28.8.2021 - 21:58

Minulla on elokuussa lipsunut kirppareilla myös oston puolelle. Välillä vähän hurhankin hätiköiden, muka hyhän löydön perässä, mutta välillä toki ihan oikeasti kultasuoneen osuen. Parempi tietysti olisi, kun ei ostaisi enää yhtään mitään lisää.
Olen myös keskittynyt myymään meidän kaapeista tavaraa pois, jotta saisin ruokabudjettia parempaan kuntoon. Joka kuukausi mennään miinukselle tai ihan liki, vaikka hankitaan vain välttämättömät. Se on hurjan raskasta.
Yksi myyty kenkäpari tai huonekalu voi kuitata päivän ruokakassin, joten olen yrittänyt olla aktiivinen ja laittaa joka päivä jotain myös myyntiin.Parasta on myydessä juurikin saada tavara liikkumaan ja tilaa omaan kaappiin ja komeroon.

Vastaa
iidaafel 3.9.2021 - 13:31

Ymmärrän tosi hyvin! Sama projekti, että nyt tavaraa eteenpäin ja ostamisen vähentämistä myös kirppikseltä!

Vastaa
Anonymous 29.8.2021 - 09:01

Hienoa – annat hyvän kiertää!

Vastaa
maikkis123 31.8.2021 - 07:56

Teitkö todella voittoa kirppiksellä? Eli sait vaatteista 300/900 euroa enemmän kuin alunperin maksoit niistä?

Vastaa
iidaafel 3.9.2021 - 13:24

No en tietenkään sillä tavalla tehnyt voittoa 🙂 Lapsen vaatteet ovat pääosin kirppikseltä ostettu ja myyn ne eteenpäin kirppiksellä, jolloin ainakin saan lähes omani takaisin.

Vastaa
Amandda 3.9.2021 - 05:46

Säästeletkö ollenkaan tavaroita/vaatteita mahdollista toosta lasta varten? Mielenkiinnosta kyselen kun ihmisillä tämän suhteen niin erilainen tyyli. Meillä on Ikeakassillisia vaatteita sekä kaikki pinnasängyn reunapehmusteet, vaunut yms säilössä vaikka toinen on suunnitteilla vasta ajatuksen tasolla 😀

Vastaa
iidaafel 3.9.2021 - 13:23

Olen säilyttänyt vauva aikaan liittyviä tavaroita ja vaatteita 🙂 Kuitenkin minulla on aina ollut tosi rajalliset säilytystilat ja tällähetkellä ei ole varastoa ollenkaan. Joten säilyttäminen on haastavaa.

Vastaa

kommentoi postausta