Home » Esittelyssä Martinexin Muumi-uutuudet

Esittelyssä Martinexin Muumi-uutuudet

by Iida Åfeldt

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ MARTINEX

“Haaveita on olemassa juuri siksi, ettei me tultaisi liian aikuisiksi” 

-Pikku Myy-

Voiko Muumeista olla pitämättä? Tuntuu, että niihin kiintyy jo lapsesta saakka. Minulle on tehty Muumit hyvin tutuksi ja sitten samaa toistaa omalle lapselleen. Meiltä jo mukeja, kirjoja ja nyt Muumit ovat sukeltaneet vaatekaappiin. Sekä äidin että lapsen!

Kotimainen Martinex  valmistaa Muumivaatteita lapsille ja aikuisille. Naisten uuden talvimalliston vaatteet ovat tyylikkäitä ja hyvällä maulla suunniteltuja. Silti niissä on häivähdys muumien leikkisyyttä. Valitsin itselleni uutuuksien joukosta Hilda-tunikan, jossa on Tove Janssonin Kuka lohduttaisi Nyytiä -kirjasta tuttu Nyyti. Ihastuin tunikan värimaailmaan ja kuvitukseen. Tunika tulee olemaan ihan suosikki vaatteeni töissä. Erityisesti, koska siinä on hyvät taskut, joihin jemmata käsissä olevat tavarat. Tästä pääset naistenmallistoon.

Lasten Muumi-talvimallistossa on ihania sävyjä, murrettuja lämpimiä sävyjä kuten terrakottaa, petroolinsinistä, viininpunaista, harmaata ja hennon vaaleanpunaista. Sävymaailma saa selvästi inspiraatiota luonnosta ja käsillä olevista vuodenajoista. Kuosit ovat moderneja ja raikkaita. Erityisesti Jekut-vaatteissa kujeileva Haisuli on ihana!

Muumien tapaan vaatteet ovat lempeitä ja leikkisiä, niissä on hyvä leikkiä ja olla. Suurin osa lasten Muumi-vaatteista on luomupuuvillaa. Ne ovat ihanan pehmeitä ja tuntuvat hyvältä pienten ihoa vasten. Lisäksi puuvillaisissa vaatteissa on mukava olla arkena, näissä on hyvä liikkua ja viilettää menemään! Plussaa on tietysti vaatteiden kiva ulkonäkö, sävyt ja kuosit. Vaatteissa on pitkäikäisyyttä lisääviä omaisuuksia ja sävymaailma on sellainen, että vaatteita on helppo yhdistää keskenään.

Lasten kanssa voi vielä samistella! Martinexin valikoimasta löytyy samisteluyökkäreitä. Yökkärit ovat talviteemaisia. Minulla tulee niistä joulu mieleen. Olisipa ihana pukea koko perhe jouluisiin yökkäreihin ja olla rennosti jouluherkkuja syöden!

Nyt saat Martinexin verkkokaupasta -20% alennusta koodilla IIDA20. Koodi on voimassa sunnuntaihin 03.11.2019 asti.

Martinex on kolmekymmentä vuotta vanha kotimainen perheyritys. Heidän brändinsä on ollut minulle tuttu jo pitkään, muistan sen omasta lapsuudesta. Onkin ilo tehdä brändin kanssa yhteistyötä. Martinex panostaa vastuullisuuteen ja kotimaisuuteen. Muumivaatteet suunnitellaan Suomessa, Raisiossa kuuden suunnittelijan voimin. Samoin muut Martinexin tekstiilit. Martinex käyttää pieniä paikallisia tehtaita, joissa ei tehdä massatuotantoa ja valvovat näitä tehtaita itse sekä varmistavat, että ne kuuluvat kansainväliseen BSCI –sertifioituihin tehtaisiin.

4 kommenttia

Vierailija 29.10.2019 - 09:04

Ihana tuo Mörkö-huppari niiden kaupassa. Pitää kysyä mitä materiaalia se on, jos puuvillaa niin sitten se on myös hyvää joululahjamateriaalia. 😀

Vastaa
iidaafel 30.10.2019 - 20:11

Sivuilla taitaa lukea, että puuvillaa! Ostan saman pikkuveljelle jouluksi <3

Vastaa
cougarwoman 29.10.2019 - 12:36

Mulla on toi sama tunika (itseasiassa jopa nyt päällä! :D) – luulin tosin Nuuskamuikkuseksi. o_0

Vastaa
iidaafel 30.10.2019 - 20:11

Eikä! Kuinka huikee sattuma!! Ihana tunika ja hyvä maku meillä <3

Vastaa

kommentoi postausta