Home » Hei sinä tuleva vuosi

Hei sinä tuleva vuosi

by Iida Åfeldt

Kulunut vuosi on sisältänyt monia todella surullisia ja vaikeitakin asioita. Vaikka on ollut vaikeaa, ei vuoteni ole ollut huono.  Jokainen vuosi ei voi olla se” elämäni paras vuosi tähän mennessä”. Meillä kaikilla ei vain aina voi olla mahtavaa vuodesta toiseen. Jos koskaan mikään ei tuntuisi missään tai horjuttaisi meidän ajatusmaailmaamme, emme muuttuisi, emme oivaltaisi, emme tuntisi mitään. Ilman tätä vuotta ja kaikkia muitakin elettyjä hyviä ja huonoja vuosia olisin henkisesti hyvin köyhä.  Joskus sattuu, joskus sattuu todella paljon, joskus itkettää, suututtaa, raivostuttaa, naurattaa ja joskus ei saa henkeä onnellisuudelta

Uuden vuoden tuoma kutkutus sisälläni on ihana. Vuoden vaihtumisella on minulle puhdistava vaikutus. Tuntuu, että vuoden vaihtuminen vapauttaa minut tämän vuoden minästäni, en tiedä onko ajatuksessa järkeä. Saan aloittaa alusta ja rakentaa vuodesta oman näköisen ollen itse vastuussa myös sen sisällöstä. Tämä kaikki kutkuttelee kuplivana ilona, vapautena ja toivona sisälläni. Otan tulevan vuoden niin mielelläni vastaan. Ajatus siitä, että mitä vaan voi tapahtua, enkä tiedä mistään mitään, on niin jännitävän mahtava.

 Olen vellonut tämän vuoden lopun sellaisessa negatiivisessa asenteessa, olen kuvitellut, että minä olen se uhri, minua on loukattu, elämäni mennyt piloille ja kaiken olevan ohitse. Kun kääntää kasvot sieltä alhaalta ylös, huomaa ettei enää tuijottele omaa napaa. Minä en ole mikään uhri, tapahtunut mitä tapahtunut, sen voi muuttaa mielen voimaksi, henkiseksi ravinnoksi. Olen vain tulossa  paremmaksi ja kokonaisemmaksi ihmisenä.  Tähän vuoteen mahtui vain hiukan enemmän elämää, jota ei voi määritellä hyväksi tai huonoksi vuodeksi sitä kautta. Tapahtuneet asiat saattoivat olla huonoja, mutta ne saattavat muuttaa elämän paremmaksi. Elämä on lopulta lahja. Ja tämän vuoden tapahtunut ovat vain tuoneet minut tähän. Tässä olen onnesta halkeamaisillani, sillä voin tehdä elämästäni parempaa ja eletyt kokemukset auttavat näkemään sen mitä haluan ja mikä on minulle juuri sitä ”parempaa”.

Avain ihanaa tulevaa vuotta sinulle ja kiitos, kun olet ollut tänä vuonna lukemassa blogiani!

-Iida

CSC_0830.JPG

 

 

kommentoi postausta