Home » 12x luetuin blogiteksti vuonna 2016

12x luetuin blogiteksti vuonna 2016

by Iida Åfeldt

5GXrs9U.jpg

Blogin vuoden 2016 ehdottomasti suosituin teksti on ollut Rintojen kehityshäiriö. On hauska ajatella, miten en edes aikonut asiasta kirjoittaa blogiin. Ystävän innottamana kuitenkin tein niin ja hyvä niin, sillä moni on siitä saanut vertaistukea. Aihe on blogin kautta antanut myös itselleni tähän vuoteen todella paljon. Olen saanut valtavasti tsemppiä ja tuntenut monesti itseni tärkeäksi ihmisten kääntyessä minun puoleeni rintojen kehityshäiriön vuoksi. On ollut hienoa olla niin monen nuoren luottamuksen arvoinen. Tähän vuoteen on mahtunut kaksi leikkausta ja olen niin kiitollinen, vaikka niistäkin toipuminen ollut oma prosessinsa.

CSC_0163.JPG

CSC_2049.JPG

Myös laihdutukseen ja ruokavalioon liittyvät tekstit ovat suosittuja. Paljon olen tällä saralla kokenut ja oppinut, mutta paljon on vielä tehtävää. Alkuvuodesta olin mukana Pure -treenissä, josta kirjoitin paljon blogissa. Olen saanut paljon palautetta siitä miten aidosti kerron asioista blogissa ja sellaisena haluan blogini myös pitää. Sen vuoksi kerroin myös väkivaltaisesta suhteestani marraskuussa. Tähän liittyi myös muuttoni Britteihin ja sieltä pois muutto tämän vuoden aikana. Ehdin kirjoittaa siellä tekstin 11 kamalinta asiaa Briteissä, joka oli todella luettu teksti. Tarkoitus oli myös kirjoittaa niistä hyvistä asioista, mutten koskaan ehtinyt ja nyt tarkemmin ajateltuna syy miksi inhosin niin paljon Brittejä jo alkuun, ei kokonaan ollut kyseisen maan syy. Oma tilanteeni ja suhteeni varmasti oli osa syynä siihen, että kaikki näyttäytyi niin negatiivisena.

Näitä tän vuoden aikana kirjoitettuja teksteja lukiessa, on väistämättä tullut huomattua, että paljon asioita yhteen vuoteen mahtuu! Toisinaan ajattelee, ettei sitä mitään tee ja elämä on tasaisen tavallista, niin täytyy varmaan muistuttaa itseään. Ensi vuoden toivon kyllä oikeasti olevan tasapainoinen ja oikeasti tavallinen.

 

 1.  Rintojen kehityshäiriö
 2. Älä jää väkivaltaiseen suhteeseen
 3. Minun ei tarvitse laihduttaa
 4. Mitä minun kuuluisi syödä?
 5. Kuinka olen voinut ajatella olevani lihava?
 6. Rintaliivit
 7. Kysymyksiä ja vastauksia rinnoista
 8. 2. rintojen korjausleikkaus
 9.  Kikherne unelmat
 10. totuus viime vuodestani
 11. 11 kamalinta asiaa Briteissä
 12. puretreeni puolivälissä

 

-Iida

CSC_2400.JPG

malminkartano2.jpg

kommentoi postausta