Home » Ihonhoito raskausaikana

Ihonhoito raskausaikana

by Iida Åfeldt

Kaupallinen yhteistyö  // Dermosil 

dermosil2.JPGdermosil3.JPGMiten ajattelu ihonhoidosta on muuttunut raskauden myötä?

Moni alkaa raskausaikana miettimään elämäntapojaan. Mietimme entistä tarkemmin mitä syömme, sillä se vaikuttaa suoraan sikiön hyvinvointiin ja kasvuun, sekä antaa hyvän alun elämälle. Samassa moni alkaa myös miettiä käyttämäänsä kosmetiikkaa. Iho on suurin elimemme ja ihon läpi kehoon imeytyy käyttämämme kosmetiikan sisältö. Kosmetiikka on siis yhteydessä sikiöön ja usein suositellaan, ettei raskaana käytetä synteettistä kosmetiikkaa. Tai ainakin minimoi kehon kohtaamaa kemikaalikuormaa. Tästä syystä moni alkaa juuri raskaana pohtia omaa kosmetiikan käyttöä, sen laatua ja vaikutusta vauvaan.

Minä olen jo vuosia suosinut luonnonkosmetiikkaa ja kiinnittänyt huomiota käyttämieni tuotteiden laatuun. Nyt raskausaikana olen miettinyt kosmetiikka valintojani normaalia enemmän, sillä jollain ihmeellisellä tavalla sitä haluaa tarjota sikiölleen parhaan mahdollisen kasvualustan. Ruuan ja liikunnan merkitys toki ovat merkittäviä, mutta niin on kosmetiikankin. Olen alkanut ajatella, että omat valintani toimivat mallina myös tulevalle lapselle ja sen vuoksi haluaa valita hyvin.

Raskausaikana iho myös kokee valtavia muutoksia. Iho joutuu muotoutumaan aivan uusiin muotoihin. Ihon hoitaminen on siis todella tärkeää. On todella yksilöllistä miten iho voi raskausaikana. Minä en kuulu niihin, joiden iho voi paremmin kuin koskaan, vaan minulla on kuivempi iho kuin koskaan. Hiukset on myös kuivat koppurat ja katkeilevat. Kuiva iho kutisee ja tarvitsee huolenpitoa. Olen aina ollut todella huono rasvailemaan ja huolehtimaan ihostani, mutta raskaus on muuttanut tätäkin. Nyt on ollut “pelosta” jo pakko rasvata, koska ihon kosteus ja kimmoisuus vaikuttaa myös osaltaan raskausarpien syntyyn.

dermosil4.JPGdermosil9.JPGdermosil10.JPG

Vaikka tykkään suosia luonnonkosmetiikkaa, on kotimaisuuskin minulle todella tärkeä tekijä. Kotimainen Dermosil on perheyritys Pohjanmaalta, jossa on yrityksen pääkonttori, asiakaspalvelu, logistiikkakeskus, laboratoorio ja tuotekehitys. Dermosil valmistaa ihon- ja hiustenhoitotuotteita, meikkejä ja ravintolisiä huomioiden pohjoismaisen ihon ja vuodenajat. Dermosililla on myös luonnonkosmetiikkasarja, joka on ECOCERT -sertifioitu sarja.

Yksi itselleni tärkeä tekijä Dermosilin kohdalla on hajustamattomuus ja allergiatunnus. Monet itseläni suosimat ihonhoitotuotteet tuoksuvat niin voimakkaasti, etteivät ne sovi vauvalle tai lapselle, jolla on herkkä iho. Dermosilin tuotteet sopivat koko perheelle ja heillä on kattava perustuotteiden valikoima, jotka ovat omia suosikkejani. Heidän tuotteensa ovat turvallisia, laadukaita, kasviöljypohjaisia ja niissä pyritään käyttämään mahdollisimman vähän säilöntäaineita. Tuotteissa ei käytetä ollenkaan mineraaliöljyjä ja tuotteet testataan ihmisten koekäytössä. Dermosil myy tuotteensa itse verkkokaupan kautta ilman välikäsiä, jonka vuoksi heidän tuotteillaan on todella hyvä hinta-laatusuhde.

Mitä itse tilasin Dermosililta?

  • Sensitive Extra voiteen, joka sopii myös vauvojen ihonhoitoon
  • Vartaloöljyn, joka on ECOCERT -sertifioitu. Tuote on nyt päivittäisessä käytössä, sillä rasvailen sillä vatsaani ja toivon, että se ehkäisee raskausarpia.Nyt on tärkeää pitää iho kimmoisana ja kosteana. Kaikkiin Dermosilin raskausajan ihonhoitotuotteisiin pääset tästä.
  • Kasvopesu -aineen ja kasvoveden
  • Aurinkopuuterin ja korostuspuuterin, jospa näistä saisi sitä kuuluisaa raskausajan hehkua!
  • Aurinkosuojasuihkeen ja aurinkosuojapuikon, jotka ovat niin helppokäyttöisiä, kaikille sopivia ja aika kiva vieminenkin näin kesällä kyläillessä. Tulevat varmasti tarpeeseen!

Dermosilin verkkokauppaan pääset tästä, koodilla ‘iidanmatkassa‘ saat ilmaisen toimituksen tilaukseesi. Koodi on voimassa 15.7.2018 asti.

Täytyy sanoa, että toimitus oli omalla kohdallani ainakin todella nopea, sain tuotteet heti seuraavana arkipäivänä!

-Iida

dermosil5.JPGdermosil6.JPGdermosil8.JPG

kommentoi postausta