Home » Ja pahinta on kyylääminen

Ja pahinta on kyylääminen

by Iida Åfeldt

Olin junassa matkalla keskustaan ystäväni Linnean kanssa. Istuimme ruuhkaisassa junassa vastakkain ja kävin läpi koko viikon aina tapahtuneet asiana. Niihin kuuluin muun muassa tulliin jäänyt joogamatto, liikenneonnettomuudestani aiheutuneet sakot, rahatilanteeni, treffit Jonin ja treffit Kimmon kanssa. Nauroimme katketaksemme ja huomaamattani olin päivittänyt elämäni viime aikaiset tapahtumat koko junalle. 

Myös Ville oli kuullut keskusteluni. Katsonut minua sillä silmällä, mutta jättänyt asian sikseen. Hän ajatteli juttujeni perusteella minun olevan enintään 18-vuotias. Minä en jutuiltani ollut edes Villeä huomannut. 

Muutamaa päivää myöhemmin lähden Tinder-treffeille. Näemme sovitulla paikalla. Alamme heti jutustella rennosti ilman estoja ja tilanne on mukavan helppo. Kerron olleeni juuri samaisena päivänä joogassa uudella joogamatollani, jonka tilasin Amerikasta. Mies menee noloksi. Hän kysyy mahtoikohan joogamattoni jäädä tulliin. Ihmettelen kysymystä ja hän selventää kuulleensa keskesteluni junassa muutama päivä sitten ja jääneen kuuntelemaan sitä.  Hän sanoi, että olin ystävän kanssa ja minulla taisi olla pinkit jumppahousut jalassa. Sanon, että taitaapa pitää paikkaansa, kylläpä hänen kuvauksensa minulta kuulostaa.

Treffit johtivat toisiin treffeihin ja kolmansiin, jotka taisivat jäädä lupaavan alun jälkeen viimeisiksi. Ville kertoi kolmansilla treffeillämme lähtevän muutaman päivän kuluttua ulkomaan matkalle. Asia ok ajattelin. Treffien jälkeen laitoin kuitenkin viestiä, jossa kerroin, että viikon tauko on kyllä aika paha aika odottaa. Ville ei vastannut, vaikka näin hänen lukeneen viestit ja olleen paikalla useita kertoja sen jälkeen. Hänestä kuului saman päivän iltana muutamalla sanalla, jonka jälkeen hänestä ei kuulunut pariin päivään. 

Kävin jatkuvasti Whatsappissa katsomassa milloin hän on ollut paikalla. Hänen hiljaisuutensa alkoi herättää epäilystä. Pääni täyttyi ajatuksesta ” sai minkä halusi ja nyt se oli siinä”. Kävin katselemassa Villeä Tinderissä. Hän oli vaihtanut uusia kuvia palveluun. Alan ajatella kaikenlaista. 

Jatkan kyyläämistä muutamia päiviä. Tinderissä käydessäni huomasin, ettei hän kyllä voinut ulkomailla olla. Miesviha alkoi nostaa tunteitani. Miksi ihmeessä tapaan vain paskoja valehtelijoita? Päätän olla rehellinen ja laitan Villelle viestin. Haukun hänet lyttyyn. 

Ville lähettää kuvan itsestään ja sijaintinsa. Hän kertoo, ettei hän ole käyttänyt Tinderiä matkallaan, jolloin se ei ole tietenkään päivittänyt sijaintia. 

Juttu jäi siihen. Ja mitä opittiin taas? Kyylääminen ja stalkkaaminen on perseestä. Se tekee hulluksi ja vainoharhaiseksi. Joten älä tee sitä. Ja kun teet niin kysy ensin, hauku sitten.

-Iida

20864611_10214285509990482_1580742943_n.jpg

 

1 kommenttia

-weliveforever- 26.10.2018 - 11:02

Ettei tämä mies sattuisi olemaan lapsesi isä?

-Roosa

Vastaa

kommentoi postausta