Home » Kaunis ystävä

Kaunis ystävä

by Iida Åfeldt

Tunnen monia kauniita naisia, nään kauniita naisia ympärilläni päivittäin. Joskus heitä tulee vastaan salilla, joskus ruokakaupassa, milloin missäkin. Minulla on myös kauniita naisia ystävinä. Lähes päivittäin tulen ajatelleeksi, että onpa tuossa kaunis nainen. Joskus naisen tekee kauniiksi asu, joskus hiustyyli, joskus silmät tai upea vartalo. Näissä ihmisissä on jotakin sellaista, jonka huomaa ja pysähtyy katsomaan. Eri ikäisiä, kokoisia ja näköisiä naisia. 

DSC_1560.JPG

Joskus toisen kauneus oli isku itseeni. Tulin kateelliseksi. Erityisesti ystävien kauneutta on tullut kadehdittua. Monta kertaa olen nähnyt itseni puutteellisena heidän rinnallaan. Viime aikoina olen nähnyt paljon ystäviäni, on ollut ihana viettää aikaa näiden ihmisten kanssa ja pysähtyä katsomaan heitä. Minulla on niin kauniita ystäviä. Erilaiset asiat tekevät heistä kauniita, kyse ei ole vain ulkonäöstä. Olen omassa elämässäni kriisikohdassa ja ystävät ovat antaneet apuaan ja tukeaan. Se saa minut näkemään heidät vain kauniimpina.  Yhdellä ystävälläni on niin upeat ja paksut hiukset, yhdellä on sileä iho, jossa ei ole koskaan ollut näppylän näppylää! Yhdellä on mielettömät Hollywood kiharat, yhdellä on upea hymy, joka tekee hänestä niin kauniin ja yksi jaksaa treenata kiinteää vartaloaan. Ja yksi heistä on niin naisellinen ja hänellä on silmää yhdistää vaatteita kauniiksi kokonaisuuksiksi. Ja sillä yhdellä on mieletön vartalo, kuin kreikkalaisella jumalattarella!
 Toisinaan on voinut tuntua pahalta heidän seurassaan, minulla on ohuet hiukset, jotka on aina lätässä, leveät hartiat, rintojen kehityshäiriön takia ihan epämuodostuneet rinnat ja minulla on selluliittia! 

DSC_1566.JPG

Ollessani erään ystäväni kanssa, hän valitti, kun näyttää niin isokokoiselta ja haluaisi olla laihempi. Hän koki omat rintansa surkeina. Ja juuri tätä ystävää olen ihaillut hänen jumalaisesta vartalosta! Siinä tuli melko surullinen olo. Miksi ystäväni ei näe itseään kuten minä näen heidät?

Jokainen ystäväni toivoo olevansa jotakin enemmän, jonkun asian olevan paremmin. Minä kuulun heidän joukkoonsa. Toivon itsekin. Ja koko ajan. Haluaisin olla laihempi, kiinteämpi ja omistaa kauniit rinnat.  Ystäväni, jotka silmiini ovat niin kauniita, ajattelevat samoja asioita. He haluavat olla hoikempia, liikkua enemmän, syödä terveellisemmin, kiinteytyä, osa toivoo suurempia rintoja ja osa taas olisi valmis pienentämään omiaan. Vaikka olen itsekin hurahtanut laihdutukseen, niin kyllä näen itseni kauniina useana päivänä siitä huolimatta. 

DSC_1559.JPG

Tämä jotenkin todistaa minulle sitä, että oli nainen kuinka hyvässä kunnossa tahansa, on hänellä omasta mielestään aina jotain parennettavaa. Jokaisella toki saa olla tavoitteita, mutta matkalla kohti tavotteita tulee itseään jo pitää kauniina. Opetella ainakin! Ei se lopputulos vaan se matka! Joka päivä ehkä ei ole sellainen olo, mutta jonain päivänä. Tänään tein itse hyvän treenin ja usein treenin jälkeen olo on kaunis. Tänään on kaunis päivä. Ja haluan, että jokainen ystäväni näkee itsensä kauniina, sillä mulla on ystävänä vain kauniita naisia. Ja tästä lähin yritän myös kertoa sen, enkä vain ajatella aina kun kohtaan kauniin naisen!

 Olet kaunis! Mikä on se hetki, jolloin tunnet itsesi kauniiksi?  -Iida

DSC_1558.JPG

  

 

kommentoi postausta