Home » Kesäkuun kirppislöydöt

Kesäkuun kirppislöydöt

by Iida Åfeldt

Kesäkuussa tein muutaman kivan kirppislöydön Eemille ja yhden ihanan löydön itselleni! Kävin Hämeenlinnassa, uudessa lastenvaatekirppiksellä ja sitten suosikissani Relovessa Helsingissä!

GUGGUU COLLEGEPAITA 15 € Lasten Kirppis Kirahvi

Laventelin liila collari on aivan ihana! Olen jo alkuvuodesta hurahtanut tähän väriin ja bongailen sitä kaikialta. Eeminkin kaapista löytyy laventelia muutamasta eri vaatteesta!

PINKKI T-PAITA 3 € Lasten Kirppis Kirahvi

Olen aina tykännyt pukea Eemille värejä ja onneksi Eemi pitää niistä itsekin. Hän haluaa nykyään yhä enemmän vaikuttaa siihen, mitä aamulla puetaan päälle. Pinkki on yksi hänen lempparivärinsä ja tämä t-paita tarttui mukaan!

H&M DINOSAURUS PAITA 3 € Lasten Kirppis Kirahvi

Kiva peruspaita. Lähti mukaan syksy jo mielessä, sillä päiväkodissa saa olla paljon perusvaatetta päällä sekä varavaatteena. Eemille alkaa jäädä jotkut 98/104 vaatteet pieniksi ja senkin puolesta saa etsiä isompaa vaatetta.

NEWBIE HOUSUT 1 € Lasten Kirppis Kirahvi

Perushousua tarvitaan paljon nyt seuraavassa koossa syksyä varten. Collarit on kivoja, ne on mukavia ja niissä on kiva olla. Eemi pukee collarit aina tosi mielellään jalkaan.

PAPU LEGGINSSIT 9 € Lasten Kirppis Kirahvi

Tykkään Papun polvipaikkalegginsseistä tosi paljon. Ne on myös hurjan pitkäikäisiä ja menevät kauan. Aina, jos tulee sopiva koko vastaan, kunto ja hinta kohtaavat niin ostan!

VINTAGEMEKKO 15 € Relove

Toukokuussa tein aivan mielettömän vintagemekkolöydön, mutta mekko olikin sitten liian pieni. Nytpä kävi tuuri, sillä löysin jälleen tosi kivan vintagemekon ja se mahtui vieläpä päälle! Mekossa lukee “Made in Lahti Finland”, eli kotimainen löydös! Mekko näytti kivalta päällä ja varmasti tulen sitä käyttämään, erityisesti nyt kesällä!

Katso toukokuun vintagemekko Toukokuun kirppislöydöt -postauksesta!

5 kommenttia

Miizukan 30.6.2021 - 09:42

Mun mielestä on parasta että esittelet aina sun kirppislöydöt. Ahdistaa monet blogit missä esitellään vaan uusia varsinkin lasten vaatteita. Tulee sellainen huono olo että on huono äiti kun ei ole varaa ostaa lapselle kaikkea sävysävyym uutta ja hienoa joka kuukausi.

Vastaa
iidaafel 30.6.2021 - 12:23

Hei kiitos tosi paljon! Ja voin kyllä samaistua noihin fiiliksiin!

Vastaa
Anonymous 30.6.2021 - 09:44

Kivoja löytöjä 🤗

Vastaa
iidaafel 30.6.2021 - 12:23

Kiitos!

Vastaa
Anonymous 1.7.2021 - 19:02

Parempi käytetty, kuin uusi.
Sillä käytettyhän se uusikin on heti ensimmäisen päivän jälkeen 🤷🏼‍♀️

Vastaa

kommentoi postausta