Home » Kevät ja pukeutumisen ilo

Kevät ja pukeutumisen ilo

by Iida Åfeldt

*Kaupallinen yhteistyö Ellos.fi

Aika usein sitä huomaan ajattelevani, että en raaski ostaa uusia vaatteita, koska laihdun pian. Olen aika monta monta kertaa elämäni aikana ajatellut, että  en osta uusia vaatteita, koska haluan hoikistua ja ostaa sitten siihen muuttuneeseen vartaloon vaatteita. Siihen vartaloon, johon olen sitten tyytyväinen. Vaikka voisin olla tyytyväinen nyt.

Raskaus muutti vartaloani ja sen mallia. En oikeastaan mahdu juuri mihinkään vanhaan vaatteeseeni, joita vaatekaapissani asustelee. En ole saanut vielä kaikki raskauskiloja poiskaan. En tosin ole tavoitellutkaan sitä. Mutta haaveilen siitä. Haaveilen, että olisin timmimpi mimmi ja ostan vasta sitten itselleni sopivia vaatteita. 

Tavallaan ihan ymmärrettävää kyllä, mutta toisaalta ihan hölmöä. Ihan hölmöä, että juuri tällä hetkellä en panosta itseeni ja pukeutumiseen ja halua näyttää kivalta. Se nimittäin voi viedä aika paljon aikaa, että olen joskus niissä vanhoissa mitoissani. Olenko ehkä ikinä?  Ja tämän ajan sisällä olisi ihan mukava omistaa nyt sopivat farkut ja muutama kiva paita. Ei määräänsä enempää, mutta muutamat hyvät luottovaatteet, joita sitten yhdistää kivasti olemassa oleviin vaatteisiin, niihin jotka mahtuu, eli isot neuleet ja a-linjaiset mekot.

Keväällä kyllä muutenkin herää halu panostaa omaan ulkonäköön. Ehkä se johtuu siitä, että ison paksun takin alle ei enää voi piiloutua, vaan vaatteet näkyvät myös muille. Ja kyllä kivat vaatteet, joissa itsellä on hyvä olla, vaikuttaa tosi paljon mielialaan. Tämä on asia, johon voi vauva-arjessakin panostaa ja se auttaa jaksamaan. Värikäs paita päälle ja heti näyttää pirteemmältä koko oma olemus! 

Elloksen valikoimassa on kokoja ihan jokaiselle naiselle. Farkkuja löytyy jokaiselle pepulle. Heidän oma mallistonsa on saatavalilla plus kokoon asti. Alle tein muutaman kollaasin tämän hetken valikoimasta ja niistä tuotteista, joista itse pidän eniten! Kevään tullen jotenkin kaipaa elämään kukkia ja tehostevärejä, itse tykkään vihreästä, se sopii minulle, mutta vaaleanpunainen on ikuinen suosikkini. Olisi myös tosi kiva kokeilla leveälahkeisia farkkuja, vaikka olen elänyt sitä aikaa lapsuudessa ja luvannut, ettei enää koskaan! 

fullsizeoutput_b97.jpeg

Puserot ja topit löydät täältä

fullsizeoutput_b9a.jpeg

Farkut löydät täältä

fullsizeoutput_b99.jpeg

Paitapuserot ja paidat löydät täältä

 

2 kommenttia

Kakskytviisvee 26.2.2019 - 05:51

Lapsena parasta oli Elloksen kuvastot! Selattiin lehti moneen kertaan siskon, ympyröitiin vaatteita ja käännettiin lehdestä kulma. Äiti ei varmaan koskaan suostunu kaikkee tilaa, vaik suurin osa mein vaatteista oli aina Ellokselta. Mun suosikit oli leveälahkeiset hevosfarkut 😀 Ja vähän vanhempana Adidaksen “lökärit” eli collarit.

Mut tykkään edelleen tilaa Ellokselta kotijuttuja, vaatteita ja lapsille lahjoja 🙂

Vastaa
Iidaafel 26.2.2019 - 13:54

Niin olikin! Siis mä tykkäsin myös HM -kuvastoista. Kännettiin myös kotona kulma ja ympyröitiin tuote. Ja vitsit oli jännää, kun äiti sitten soitti, silloinhan ei netistä tilattu vaan soitettiin ja lueteltiin kaikki nunerosarjat, väri ja koko. Ja se päivä, kun paketti tuli! Noita kuvastojakin odotti kyllä ihan tosi paljon! Tulipa nostalginen olo!

Vastaa

kommentoi postausta