Home » Kevät on ihmisen parasta aikaa

Kevät on ihmisen parasta aikaa

by Iida Åfeldt

Kevät on parasta mitä tiedän. Kaikki vain tuntuu niin paljon paremmalta keväisin. Kaikki hymyilee, ihmiset ja elämä. Valoa ja lämpöä on kaikkialla. Kauneus on ympärillä, joka puolella.

Kevät pukeutuminen on ihan parasta. Kevättakit on ihania! Keväisin kaupat täyttyvät valoisista väreistä ja ohuista materiaaleista. Rakastan kaikkia hempeitä sävyjä. Keväällä pukeutuminen on ihanaa, ei liikaa, eikä liian vähän. Vaatekerroksia on juuri sopivasti. Keväällä ei tarvitse näyttää enää kolme kertaa paksummalta vaan muodot pääsee oikeuksiinsa. Lisäksi kevät mahdollistaa tennarit, joka on ihan paras asia. Varsinkin valkoiset tennarit.

Kevät on täynnä valmistautumista kesään. Keväällä kaikki ihana on vielä edessäpäin. Keväällä on ihana tunne tulevasta kesästä ja lomasta. Keväisin jokin päättyy, koulu, harrastukset, työt ja jotakin uutta alkaa. Mikään tuskin on parempaa kuin kevään valmistujaiset, kaikki uurastus on takana ja koko elämä mahdollisuuksineen edessä. Kevät täytyy toivosta ja uuden jännityksestä. Loppukevät täytyy myös juhlista, niitä on usein odotettu, suunniteltu ja valmisteltu. Jännittävää aikaa. Ja juhlat on mitä ihanimpia, se kaikki ilo, onni ja riemu.

Keväällä luonto antaa parastaan. Kevät tuoksuu ulkona ja värit loistavat. Ruohoa ei vielä tarvitse ajaa. Joka paikka on kukassa. Vihreän eri sävyt tuntuvat niin ihanilta ja rauhoittaa. Kuinka paljon vihreää onkin voinut kaivata? Uusi elämä syttyy, kaikki herää eloon auringon valosta. Ihmiset mukaan lukien. He tulevat ulos talviluolistaan, kaikilla vaikuttaa olevan enemmän aikaa ja kiinnostusta aidoille kohtaamisille, hymylle. Keväällä olo on niin onnellinen. Elän oman elämäni parasta aikaa, kevättä. Valolla on mieletön voima koko sieluun. Tosin valoa ja lämpöä ei varmasti arvostaisi näin paljoa, jos asuisi aina kesässä. Nyt talven jälkeen se vain tuntuu joka vuosi yhtä hienolta.  Energiaa tulvii ja virtaa riittää, mahdollisuudet ovat loputtomat ja tiet avoimia.

Ihanaa kevätpäivää

-Iida

Kuvat: Tiia Nyholm

n10llUe.jpg

WZQgCg4.jpg

Grgx2Ih.jpg

MntSLas.jpg

wTs7Plu.jpg

CmRej8m.jpg

 

2 kommenttia

Saranda 26.5.2017 - 04:29

Vau mitä kuvia! <3 Ja puit kyllä sanoiksi todella kauniisti kaikki ne syyt miksi itsekin rakastan kevättä. 🙂 On tää vaan niin parasta!!

Vastaa
Iidaafel 26.5.2017 - 06:17

Kiitos, kuvista tuli ihania! Ja kevät on ihan parasta kaiken suhteen! Ihanaa kevättä <3

Vastaa

kommentoi postausta