Home » Tässä apu stressiin, kiireeseen ja univaikeuksiin

Tässä apu stressiin, kiireeseen ja univaikeuksiin

by Iida Åfeldt

*Tuote saatu Calm and Sparkle -verkkokaupasta

CSC_0476.JPG

Spacemask, ihmettelin saamaani tuotetta. Space tuo mieleen avaruuden, johon yhtyy pakkauksen sininen sävy ja lukuisat tähdet. Enkä voinut käsittää miten avaruus oikein vaukuttaa maskiin. Pienen tutkinnan jälkeen sain selville, että kyseessä on rentouttava maski, joka vähentää stressiä, auttaa rauhoittumaan ja nukahtamaan. Näin ollen maski rentouttaa avaruusmatkalle, tyhjiötilaan.

Spacemask laatikossa on viisi yksittäin pakattua maskia. Maski sisältää rentouttavaa ja stressiä poistattavaa jasminia. Kun maskin laittaa kasvoille, se alkaa heti lämmetä. Siinä on hieman rautajauhetta, joka reagoidessaan hapen kanssa alkaa tuottamaan lämpöä. Maski pysyy avaamisesta lämpimänä noin 15 minuuttia. Maski on kertakäyttöinen.

CSC_0478.JPG

Spacemaskia suositellaan stressaaville ihmisille, sillä maskilla on rauhoittava vaikutus. Se sopii myös kiireiseen elämäntyyliin pysäyttämään, vaikka kesken työpäivän. Mikä oli ehkä paras asia, niin maski auttaa jännittäjää rentoutumaan sekä auttaa paljon matkustavia rentoutumaan lentokoneessa ja selviämään lentopelosta. Maskia voi tosiaan käyttää koska vain, kun tarvitsee hetken rentoutusta. Sen käyttöön on kuitenkin hyvä valmistautua ja minimoida kaikki häiriötekijät. Lisäksi puhelin on hyvä sulkea ja järjestää noin 10-15 minuuttia aikaa rauhoittumiselle. Hyvä aika olisi aamulla ennen töitä ja päivän kiireitä, kesken päivän tai illalla, jos kaipaa nollausta tai jännittävissä tilanteissa.

Itse on käyttänyt maskia kahdesti illalla ja yhden kerran aamulla. Jokaisella näistä kerroista olen nukahtanut. En ole ehtinyt huomata mitään. Maski lämmittää mukavasti kasvoja ja jasminin tuoksu saa kehon rauhoittumaan. Nukahdan muutenkin melko vaivattomasti, kuten edellisen postausten kuvista käy ilmi, mutta nyt ihan ennätysvauhdilla. Yhdella kerralla keräsin neljän tunnin kuluttua nukahtamisesta ja huomasin makaavani samassa asennossa maski edelleen naamalla. Lämmöt oli tosin loppuneet ajat sitten. Minuun tämä on ainakin vaikuttanut positiivisesti ja olen ihan tähtisäteilyssä tästä maskista. Tämä niin ihana, helppo ja nopea tapa rauhoittua ja irtautua päivän puuhista. Lämpimästi suosittelen!

Maskin voit ostaa tästä!

-Iida

CSC_0480.JPG

 

 

1 kommenttia

kommentoi postausta