Home » Kirppislöytöjä lapselle

Kirppislöytöjä lapselle

by Iida Åfeldt

Spider-man verkkatakki 1 € Tingi&tongi kirppis

Spider-man shortsit 1 € Tingi&tongi kirppis

Spider-man yökkäri 6 € Murula

Kala-aiheiset t-paidat ja shortsit yht. 5 € Murula

Slipstop tossut 2 € Tingi&tongi kirppis

Mini Rodini t-paidat yht. 5€ Murula

Shortsit yht. 3 € Tingi&tongi kirppis

Paita ja housut yht. 5€ Murula

Paita ja housut yht. 5 € Murula

Kesäyökkäri 4 € Murula

Molo välikausihaalari 25 € Murula

Toukokuussa olen käynyt muutamasti kirppiksillä. Olen vienyt lapsen pieneksi jäänyttä tavaraa myyntiin ja samalla onnistunut löytämään uutta isompaa vaatetta tilalle. Satuin ostamaan ison läjän vaatetta yhdestä ja samasta pöydästä Murulan lastenvaatekirppikseltä Tuusulasta. Mikä riemu se onkaan, kun on pöydällinen juuri oikeaa kokoa ja lapsen makua miellyttävää vaatetta. Kotiin päästessäni oikein harmittelin, etten ostanut enempää. Kirppiksellä vain tuntui siltä, etten voi ostaa lisää tavaraa kotiin, kun juuri vein sinne tavaraa pois kaapeista. Harvoin kuitenkaan osuu koko ja makumaailma niin hyvin kohdilleen.

Myös kesävaatetta on löytynyt todella hyvin!  On aina vähän mysteeri millainen kesä tulee ja minkä verran hellevaatetta oikeasti tarvitsee.  Näinpä on kiva löytää kesävaatteet kirppikseltä hyvään hintaan, eikä satsata niihin omaisuutta. Näiden löytöjen lisäksi ei muuta kyllä tarvitakkaan. T-paitoja ja shortseja on hyvin.

Lapsellani on alkanut myös mahdoton Spider-man fanitus ja voi mikä molemmin puolinen riemu meillä on ollut, kun olemme löytäneet kyseisiä teemavaatteita kirppikseltä. Löysin myös Molon välikausihaalarin syksyyn tai ensi kevääseen. Se on vielä reilu, mutten malttanut olla ostamatta. Lapsellani on ollut aivan sama haalari pienempänä ja vasta katseli puhelimestani kuvaa, jossa hänellä oli haalari päällä. Hän huokaili ihastuksesta ja sanoi sen jälkeen, että tuommoisen sateenkaarihaalarin hän haluaisi. Sellainen sitten löytyi kuin tilauksesta!

1 kommenttia

Anonymous 16.5.2022 - 07:00

Molon sateenkaarihaalarit ovat kyllä yksiä kauneimmista!
Niiden ainoa ongelma on se (ainakin ennen oli), että niiden lahkeet ovat hurjan kapeat. Se perinteinen päiväkodin ”laitas lahkeet vielä” eli lahkeiden vetäminen saappaan varren päälle ei noissa meinannut onnistua ei lapselta eikä aikuiselta. Välikausihaalareissa toki helpompaa, kun useimmiten haalarin kanssa on kevyempi tossu käytössä.

Vastaa

kommentoi postausta