Home » Laventeli vie mennessään

Laventeli vie mennessään

by Iida Åfeldt

Olen aina vierastanut liilaa väriä. Viime aikoina hempeää liilaa on näkynyt kaikkialla. Kaupoissa on esillä toinen toistaan ihanampia liilan sävyjä niin vaatteissa kuin asusteissa. Ystävilläni on yllään liilaa ja somessa eteeni tulee tuon tuostakin jotain liilaa.

Sain ystävältä syntymäpäivänäni lahjaksi hänen tekemänsä liilan villapannan ja sen myötä totesinkin, että väri sopii minulle. Ja siitä se sitten lähti. Ajatus liilasta on muuttunut ihastukseksi ja  nyt olenkin aivan villiintynyt laventelin liilasta. Lähes huomaamatta kyseisen värisiä asioita on tullut elämääni.

NEULEPANTA

Ystäväni neuloma panta.

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Miten ilahduinkaan, kun huomasin uuden Bybi silmänympärysvoiteeni olevan liilassa purkissa! Sopii täydellisesti tämän liilan mindsetin kanssa, joka minulla nyt on.

PIPO

Itseni neuloma laventelin liila pipo. Pipo on todellinen herkku ja ihanan muhkea! Siinä on mohairia ja merinovillaa, joten se on myös todella lämmin. Valmistin sen Iinesdiy -ohjeella.

LANGAT

Neuloosi on vallannut minut. Liila on vallannut minut. Elikkä kaikki langat ovat tällähetkellä eri liilan sävyjä! Nämä kuvan langat on Snurre lankakaupasta.

PANTA

Vaaleanpunainen panta taittaa hieman liilaan. Luonnonvalossa huomattavasti enemmän kuin näissä kuvissa. Panta on Velvet-kampaamon maahantuoma ja pantoja myydään ainakin Relovessa. Panta päässä tulee ihan Tähkäpää-olo!

NEULE

Kaunis kietaisuneule päätyi mukaani Vilasta. Täydellinen sävy! Ja malli tietysti vartalolleni sopiva, korostaa kivasti vyötäröä.

2 kommenttia

Jasmin 14.2.2021 - 08:57

❤️ Ihanaa ystävänpäivää! ❤️

https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa
iidaafel 15.2.2021 - 18:57

Kiitos <3

Vastaa

kommentoi postausta