Home » Lempparivaatemerkit

Lempparivaatemerkit

by Iida Åfeldt

Kaiko Clothing

Kotimaisista merkeistä Kaiko on kyllä ollut useamman vuoden oma suosikkini, varmasti yrityksen perustamisesta asti vuonna 2016. Odotan aina heidän tulevia mallistojaan, nytkin kuumeisesti “kyttään” milloin tämän kevään uutuudet tulevat myyntiin.Tai edes jotain sneak peakiä mitä on tulossa!  Minulla on kaapissa useampi Kaikon vaate. Ne ovat mukavia päällä, laadukkaita ja kestäviä. Vaatteissa erityisesti kauniit printit ja värit ihastuttaa. Kaikon vaatteet on sellaisia vaatekaapin aarteita, ne ovat hinnakkaita, mutta niitä hoitaa rakkaudella ja pukee ilolla yhä uudelleen.

Nanso

Nanso on tuttu jo pitkältä ajalta. Muistan mummollani olleen aina Nanson yöpaita ja olin usein hänen mukanaan Nanson tehtaanmyymälässä. Nyt muutama vuosi sitten löysin Nanson uudelleen eikä se ollutkaan sitä mitä muistin. Nanso on tuotu upeasti tähän päivään ja heillä on aivan ihania vaatteita. Ja vaatteet sopivat eri ikäisille käyttäjille. Nykyään minulta löytyy useampi Nanson merinovillainen poolo, perustrikoita ja villakangastakki.

Marimekko

Marimekon kanssa kävi vähän samoin kuin Nanson kohdalla. Olen toki aina tiennyt brändin, mutta innostuin siitä vasta nyt aikuisena. Muutama vuosi sitten Marimekko nousi uudelleen pinnalle ja nyt Marimekko tuntuu olevan nuorten ja nuorten aikuisten suuressa suosiossa erityisesti. Oma teini-ikäinen kummityttöni on jo toivonut Marimekon astioita synttäri- ja joululahjaksi. Minulla on kaksi Marimekon vaatetta ja yksi laukku. Silti säännöllisesti ihailen Marimekon vaatteita ja aina katson uudet mallistot mielenkiinnosta!

Nakoa

Nakoa on tuore vaatemerkki ja vuosi sitten lanseerattu. Ihastuin merkin pellavaisiin kietaisumekkoihin ihan heti. Myöhemmin kaappiini tuli myös trikoinen kietaisumekko ja pellavainen a-linjainen, hulmuhelmainen mekko. Kyiset mekot ovat ihan lemppareitani ja joku niistä on käytössä viikottain.

Stockmann cut&pret

Stockmannin oma merkki cut&pret on yksi oma suosikki. Merkillä on laadukkaita ja ajattoman klassisia vaatteita. Kokovalikoima on todella hyvä, joka on myös iso plussa. Vaatteet ovat mielestäni jopa reilua mitoitusta. Minulla on useammat merkin housut, neulepaita ja neuletakki.

Lindex

Ketjumerkeistä oma suosikkini! Heillä on myös tosi hyvä koko valikoima, joka taas sulkee kohdaltani monet muut merkit pois. Tykkäisin Zarasta, Samsoe Samsoesta ja & Other Storiesta, mutta en mahdu heidän vaatteisiin. Tai voin ehkä johonkin mahtua, muttei kiinnosta edes mennä kokoilemaan ja mahdollisesti pettymään. Lindex on koko perheen lemppari ja sieltä löytyy myös lapselle ne lemppareimmat vaatteet. Lindexin vaatteet miellyttävät ulkoisesti omaa silmääni, ovat mukavia päällä ja kestävät käytössä.

12 kommenttia

Anonymous 16.2.2022 - 17:37

Zizzi on yksi suosikeistani. Heidän valikoimissaan on paljon keinokuitua, josta en niin välitä, mutta mallistosta löytyy aina ”aidompiakin”.

Vastaa
iidaafel 17.2.2022 - 09:17

Totta, en ookkaan hetkeen Zizzissä käynyt! Heillä on paljon kivoja vaatteita!

Vastaa
Pooloilija 16.2.2022 - 18:39

Heips! Tuo kuvassa oleva Nanson (?) villapoolo: onko säilynyt nypyttä ja mikä koko sulla on? Kiitos ❤️

Vastaa
iidaafel 17.2.2022 - 09:16

Joo on säilynyt, se on muistaakseni ihan villaa suurimmaksi osaksi, eli toki villalle on ominaista huopua ja sitten villakammalla vaan kammataan sileeksi! Mulla on koko L.

Vastaa
Anonymous 16.2.2022 - 22:35

Sulla on tosi kiva tyyli!

Oon seurannut sun blogia pitkään ja mieleen nousi yksi kysymys kun muistelisin että työskentelit varhaiskasvatuksessa odottaessasi Eemiä? Jaksoitko tehdä töitä äitiysloman alkuun asti vai jouduitko pitämään sairaslomaa?
Työskentelen itse varhaiskasvatuksessa ja tein plussan kuukausi sitten. Niin ja onnea myös sinulle plussasta!

Vastaa
iidaafel 17.2.2022 - 09:18

Kiitos kovasti! Jaksoin tehdä töitä, alukuraskaudessa olin satunnaisia päiviä poissa pahoinvoinnin takia. Mutta toinen ja kolmas kolmannes meni hyvin, voin tosi hyvin puolesta välistä loppuun asti onneksi!

Vastaa
Roosa-Maria T 18.2.2022 - 20:22

Jännä, kun siulla on ollut Noshin kanssa yhteistöitä, mutta et sitä kuitenkaan tässä maininnut. Onko tähän joku peruste? 🙂

Vastaa
iidaafel 20.2.2022 - 20:36

Tykkään Noshin vaatteista ja minulla on ollut niitä pitkään jo ennen yhteistöitäkin. Samoin minulla on monien muidenkin merkkien vaatteita, joita ei tässä mainittu. Nosh vaatteet on sellasia perus vaatteita ja pitkälti puuvillatrikoosta valmistettuja. Mainituilta merkeiltä saa monipuolisemman kattauksen kaikkea ja ne nyt tuli mainittua omina suosikkeina.

Vastaa
Roosa-Maria T 21.2.2022 - 07:09

Kiitos vastauksesta, ymmärrän hyvin kantasi! 🙂 Noshin suurkuluttajana tämä vain pisti silmään, etenkin kun nykyään on paljon muutakin kuin just perus teeppareita ja legginssejä. Merinovillaiset vaatteet etenkin aivan ihania!

Vastaa
iidaafel 21.2.2022 - 10:05

Joo oli kyllä ihana, kun Noshilta tuli merinovillatuotteita! Villapaita ja huivi on paljon käytössä!

Vastaa
Annulii 19.2.2022 - 11:53

Hei, kivoja vaatteita. Oletko tutustunut Morico_label – merkin vaatteisiin?

Vastaa
iidaafel 20.2.2022 - 20:33

Kiitos, en ole kuullut, täytyy tutustua!

Vastaa

kommentoi postausta