Home » lisää hyvää mieltä

lisää hyvää mieltä

by Iida Åfeldt

CSC_1451.JPG

Ihanan syksyinen viikonloppu! Itse lokakuussa syntyneenä olen tietysti ihan syksyihminen. Ihanat värit luonnossa, kirpeä ilma ja auringonpaiste. Pysähdyn usein vain ajattelemaan, että onpa ihanaa. Olen niin onnellinen, että elän juuri sitä omaa haave-elämääni todeksi. Upeita asioita vain sattuu. Mietin, että miksi kaikki hyvä tapahtuu saman aikaisesti. Olisihan se kiva, että jakautuisi tasaisesti elämässä, jäisi hyvää sitten huonoillekin päiville.

CSC_1461.JPG

Tällä hetkellä elämässäni tapahtuu paljon kauniita asioita. Mistä ne kaikki vain tulee ja mistä sitä hyvää mieltä riittää? Uskallan jopa vaittää, että jokaisen elämässä tapahtuu juuri tälläkin hetkellä hienoja asioita. On eri asia huomaammeko niitä ja miten suhtaudumme niihin. Elämääni mullistaneet asiat ovat johtaneet siihen, että olen juotunut mennä eteenpäin ja avata silmät. Koen, että voin niin hyvin ja olen henkisesti niin vahvoilla, että se näkyy ja säteilee sisäistä valoaan.

CSC_1463.JPG

 Olen kaikesta huolimatta jaksanut miettiä, miksi hyviä asioita tapahtuu minulle ja hyvä mieleni vain jatkuu. Useinhan elämä menee sykleissä ja huonompi jakso pitäisi varmaan jo alkaa? Uusi koti, uusi blogi, uusi työ, uusia harrastuksia, uusia korvaamattomia ystäviä, uusia innostavia yhteistyöprojekteja… Olen päätynyt siihen tulokseen, että hyvinvoiva ihminen vetää hyvää puoleensa. Kun on hyvä olla itsensä kanssa, jaksaa omastaan myös jakaa ympärilleen. Hyvä lähtee kiertoon jo pelkällä hymyllä. Ehkä pelkäämme liikaa elää täysillä ja olla onnellisia. Pelkäämme sitä huonoa vaihetta, jolloin kaikki menee pieleen. Huipulta tulee hirveä pudotus alas, jos nauttii täysillä ja sitten tippuu. Ei elämää kuitenkaan voi jatkuvassa pelossa elää. Elä siis täysillä nyt!

CSC_1464.JPG

Voin hyvin, eli minulla on elämän eri osa-alueet tasapainossa. Minulla on hyvä tunne elämästä ja itsestäni. Sinullakin on kaikki hyvin. Voit päättää niin ja muuttaa ne asiat, joiden haluat olevan paremmin. Meillä on jo kaikki ja kaikkea tarpeeksi. Aina voisi olla jotain enemmän ja paremmin sekä haluta lisää. Jatkuvan tavoittelun sijaan on parempi pysähtyä ja nähdä hetken kauneus, siinä hetkessä sinulla on jo kaikki mitä tarvitset.

Ihanaa ja aurinkoista syksyistä sunnuntaita!

-Iida

 

2 kommenttia

MariB 11.10.2015 - 16:49

Tulipas hyvä mieli 🙂

Vastaa
Iidaafel 13.10.2015 - 15:59

Ihana kuulla! <3

Vastaa

kommentoi postausta