Home » Makeat paahtoleivät

Makeat paahtoleivät

by Iida Åfeldt

CSC_0133.JPG

Ihanaa toukokuuta! Täältä tulevat aamusi parhaat paahtoleivät. Alla on vinkit kuinka sinäkin saat aamuusi herkkuleivät ja päivä alkaa paremmin, lempeällä hymyllä, vatsan tyytyväisyydellä ja ehkä jaetulla ilolla! Nämä leivät on vegaaniset ja gluteenittomat, mutta voit muokata leipiä ruokavalioosi sopiviksi. Leivät ehkä näyttävät vaivalloisilta, mutta ne eivät ole ja näissä on vain oma luovuus ja mielikuvitus rajana. Some on täynnä mitä ihanimpia inspiraation lähteitä paahtoleivän koristeluun, oma suosikkini löytyy täältä, söpöimmät nalleleivät ikinä! Ja nalleleipää syödessä tulee muuten pehmoinen olo, vietät päiväsi nallekarhuna söpöillen.

CSC_0136.JPG

CSC_0138.JPG

  1. Käy kaupassa ja osta tarvitsemasi ainekset. Näihin tarvitset vaaleaa gluteenitonta paahtoleipää (pakaste), maapähkinävoita, maidotonta tuorejuustoa (Oatly), banaania, tuoreita marjoja, pähkinärouhetta, raakasuklaata tai tummaa suklaata.
  2. Lähetä ystävälle viesti ja pyydä aamupalatreffeille. Ystävän kanssa kaikki tuntuu paremmalta, elämä kevenee, leivät maistuvat paremmilta ja ilo on miljoonakertainen. Tiedätte mitä tarkoitan!
  3. Pilko banaanit ja mansikat siivuiksi.
  4. Sulata vesihauteessa raakasuklaa/tummasuklaa.
  5. Paahda paahtoleivät.
  6. Levitä joka toiselle leivälle maapähkinävoita ja joka toiselle vastaavasti tuorejuustoa
  7. Koristele leivät haluamallasi tavalla. Banaani sopii loistavsti maapähkinävoin kanssa ja marjat tuorejuuston.
  8. Tiputtele suklaata lusikan kärjellä leipien päälle ja viimeistele pähkinärouheella.
  9. Tarjoile leivät, keitä kahvia kaveriksi ja syö ilolla!

-Iida

CSC_0140.JPG

 

kommentoi postausta