Home » Marraskuun kirppislöydöt

Marraskuun kirppislöydöt

by Iida Åfeldt

  Reima toppatakki 30 € Into lastenvaatekirppis

Lapsellani ei ollut toppatakkia. Se on usein jäänyt todella vähäiselle käytölle, jonka takia ajattelin, että pärjätään hyvin ilmankin. Autoilemme jonkin verran, jolloin takki taas olisi ihan kätevä. Niinpä ajattelin, että ostan takin, jos löydän sellaisen käytettynä sopivaan hintaan. Löysin todella siistin Reiman toppaparkan, jonka sitten ostin. Se on todella pitkä ja peittää hyvin pepun ja etureidet.

Coccinelle laukku 40 € Relove kirppis

Tämä laukku tuli vastaani Relovessa marraskuun alussa. Pyörittelin sitä kauan käsissäni ja mietin, että mitä teen sen kanssa. Tavallaan en tarvinnut sitä, mutta sen ulkonäkö ja koko veti puoleensa. Päädyin sen sitten ostamaan ja olen käyttänyt sitä paljon. Se on ihan täydellisen kokoinen!

Ryhmä Hau hamot ja kulkuneuvot 20 € tori.fi

Ryhmä Hau on edelleen kova juttu ja olenkin aina välillä katsellut torista hahmoja. Päädyin ostamaan tälläisen setin lapselle joululahjaksi. Edellisenä vuonna hän sai myös käytettyjä lahjoja ja niin saa tänäkin vuonna. En näe mitään hävettävää siinä.

Bumbleride juoksurattaat 250€ tori.fi

Meillä ei ole ollut vuoteen rattaita käytössä. Kevät ja kesä mentiin ystävien rattailla, jotka saimme lainaksi. Jossain kohtaa nimittäin tuntui sille, ettei me mitään rattaita käytetä, lapsi kävellee tai pyöräilee. Uhmaikäisen 3-vuotiaan mieli on kuitenkin sen verran arvaamaton ja koira on aivan pakko lenkittää,että aloin todella kaivata rattaita. Sekä katumaan, että olin antanut iki-ihanat Ora Onni yhdistelmävaunut eteenpäin. Löysin torista nämä hyvin vähän käytetyt juoksurattaat. Ne ovat aivan ihanat! Todella kevyet, isot pyörät, moneen mastoon sopivat ja helppo työntää yhdellä kädellä. Lisäksi ne ovat tilavat ja niiden mahtuu hyvin istumaan isompikin lapsi. Olen kyllä ollut todella tyytyväinen!

Sellaiset kirppislöydöt!

-Iida

kommentoi postausta