Home » Meidän arkiruokaa – Tonnikala-katkarapukastike

Meidän arkiruokaa – Tonnikala-katkarapukastike

by Iida Åfeldt

Jos Eemi saisi päättää, niin meillä olisi aina pastaa! Tämä ruoka on ehdottomasti arki-iltojen pelastaja, sillä kastikkeeseen tulee vain kolme ainetta ja on valmis ennen kuin pasta on kiehunut. Tonnikalaa, katkarapuja ja tomaattimurskaa ripauksella suolaa ja sokeria!

Käytän gluteenittomia pastoja. Suosikkejani on tattari- ja täysjyväriisipastat. Tässä on käytetty Urtekramin Fusillia, mutta mikä tahansa käy kastikkeen kanssa!

5 kommenttia

Viljanen 27.4.2020 - 21:49

Mitä katkarapuja käytät tässä tai muutenkin? Oon halunnut käyttää niitä mutta ne tuntuu jotenkin vaikeilta ja vaativilta.

Vastaa
iidaafel 28.4.2020 - 05:48

Käytän tässä ihan pakastekatkarapuja☺️

Vastaa
Ylliy 28.4.2020 - 18:24

Kiva että löysit tonnikalaa. On parempaa kuin boniitti.
Loistava ohje

Vastaa
emmss 3.5.2020 - 14:24

Kiitos tästä! Tuli juuri tarpeeseen, kun pohtii mitä sitä söisi ja inspiraatio vähissä tässä muuttolaatikoiden keskellä 😆. Menee tänään kokeiluun!

Vastaa
Nirppu 8.5.2020 - 19:48

Musta nää arkiruoka reseptit on tosi kivoja. Kahta oon jo kokeillut ja molemmat tosi hyviä 🙂 Nää on maukkaita, mutta nopeita ja helppoja! Lisää näitä siis mun puolesta 🙂

Vastaa

kommentoi postausta