Home » Miira-Marin ja Nooran ulkotreenit

Miira-Marin ja Nooran ulkotreenit

by Iida Åfeldt

 

D70cial.jpg

Olen koko syksyn käynyt Miira-Mari Muukkosen ja Noora Kenttämään pitämissä ulkotreeneissä. Aloimme treenata syyskuussa ja ulkotreenit päättyvät marraskuun loppuun. Näinkin pitkälle syksyyn siis voi treenata ulkona! Ja me todella olemme treenanneet säällä kuin säällä, tähän syksyyn on mahtunut  auringonpaistetta, sadetta ja lumimyrskyä. Asenne on ollut kyllä se ratkaiseva tekijä. 

Useinkaan minua ei ole huvittanut lähteä töiden jälkeen ulos treenaamaan vesisateessa. Tosin ei kyllä ole huvittanut sateettomallakaan säällä. Se lähteminen on aina vaikeinta. Erityisesti minulle on vaikeaa, jos minulla on joku aikaan ja paikkaan sidottu meneminen, kuten treeni enkä voi aikatauluttaa itse. Se siis tekee lähtemisestä vielä vaikeampaa, vaikka monella voi juurikin olla toisinpäin. Minua ei tosiaan haittaa itsenäisesti treenata, mutta aina joku sovittu asia aiheuttaa  sellasen fiiliksen, että “ääh, onks pakko, ei huvita”. Sovitussa treenissa, kun ei voi aikataulun suhteen joustaa ja se tuntuu niin pakolliselta. Joka kerta, kun olen säästä kuin säästä huolimatta raahautunut treenipaikalle Käpylään, oon ollut todella hyvilläni. 

Yhdessä tekeminen on mahtavaa vaihtelua yksin tekemiselle ja antaa intoa tekemiselle. Olen ollut todella monessa treeniryhmässä mukana ja kirjoittanut niistäkin blogissa. Mikään ei kuitenkaan ole koskaan ollut näin matalan kynnyksen treenaamista. Minulla ei ole ollut tunnetta, että pitäisi olla loisto kunnossa ja osata kehonpainotreenin salat, jotta voin osallistua. Osallistumiskynnys on matala ja olemme treenanneet samalla pienellä porukalla, josta kaikki on tullut tutuiksi. Tämä toki vahvistaa osallisuuden kokemusta. Miira-Marin ja Nooran treenit ovat myös hauskoja, treenaamista ihan tosissaan, mutta kuitenkin hyvällä fiiliksellä. 

Ulkotreenit ovat pääosin kehonpainotreenejä, välillä on ollut käsipainoja mukana treeneissä. Kaikki liikkeet on aina aikaa vastaan tehtäviä, jolloin jokainen tekee jaksamisensa mukaan. Treenit ovat olleet vaihtelevia ja aina on ollut jotain uutta.  Välillä treeni on ollut todella raskas ja välillä kevyempi, mutta aina lähtiessä on ollut se tunne, että onneksi tulin. Porukassa on vain ollut niin kiva tehdä ja erityisesti se, että on saanut treenata ulkona! Siis ulkona säästä huolimatta, jota en itse tekisi. Siitä olen aina kaikkein iloisin. 

7nvf3NK.jpg

Ulkotreenit jatkuvat ensi vuonna. Voin lämpimästi suositella mukaan lähtemistä. Sinun ei tarvitse valmiiksi osata mitään tai olla mitään muuta kuin olet. Sinulla ei tarvitse olla hienoja treenivaatteita, vaan lenkkarit riittää ja hyvä mieli. Tästä voit lukea lisää!

Seuraa Miira-Maria ja Nooraa Instagramissa, niin tiedät treeneistä lisää!

Ulkotreenit myös Facebookissa

 

Iloista torstaita sinulle, tänään treenataan ulkona!

-Iida

HGYOeR6.jpg

PS. Ootte toivoneet treenaamista sekä painonhallintaa käsitteleviä postauksia ja niitä on varmasti tulossa. Oon nimittäin asettanut itselleni tavoitteet tälle vuodelle 25-vuotiaana.

kommentoi postausta